17. dubna 2024 13:20

Pamela Anderson se vrací do kin v remaku slavné komedie Bláznivá střela

Legendárního detektiva bude rozptylovat žena, která umí způsobit pořádný skandál.

Pamela Anderson se vrátí na velké plátno a bude to v remaku populární kriminální grotesky Bláznivá střela. Objeví se tak po boku Liama Neesona, který už dříve získal hlavní roli nemotorného poručíka Franka Drebina. Oba bude režírovat komediální specialista Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Vše pro slávu).

Čtěte také: Bridget Jonesová se vrací: Ve filmu si zahrají i nové hvězdy. Datum premiéry bude symbolické

Jeden z největších sex symbolů devadesátých let a hvězda seriálu Pobřežní hlídka minulý rok shrnula kariéru v dokumentárním filmu Pamela: Příběh lásky. Do své nejslavnější role plážové záchranářky C.J. Parker se vrátila v roce 2017 ve filmovém remaku, v němž se hlavních rolí ujali Dwayne Johnson, Zac Efron a Alexandra Daddario. S komediálním žánrem má zkušenosti z filmů jako Scary Movie 3 (2003) nebo Suprhrdina (2008).

Dosud nebylo zveřejněno, jaké role se šestapadesátiletá herečka ujme, ale dá se předpokládat, že jí bude svůdná Jane – v původním filmu v podání Priscilly Presley. Parodický snímek o neohrabaném, ale přesto efektivním detektivovi Franku Drebinovi (Leslie Nielsen) se stal v roce 1988 velkým hitem a následovala ještě dvě pokračování v letech 1991 a 1994 s celkovými tržbami téměř půl miliardy dolarů. V sérii se objevil i nedávno zesnulý O. J. Simpson.

S novou verzí Bláznivé střely chce studio Paramount navázat na svou úspěšnou komediální vlnu s dobrodružně laděným Ztraceným městem se Sandrou Bullock a Channingem Tatumem nebo nedávnou novou muzikálovou verzí Protivných sprostých holek.

Liam Neeson a Pamela Anderson se spolu zamotají do zapeklitého případu 17. července 2025, kdy by měl snímek vstoupit do českých kin.

Zdroj: Deadline, The Guardian

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný