5. února 2024 14:40

Oppenheimer online, aniž byste za něj přímo platili? Konečně víme, kdy a kde ho najdete

Jak to u nás bude s příběhem člověka, který v zájmu záchrany světa musí riskovat jeho zničení?

Jeden z největších hitů roku 2023 a taky hlavní favorit blížícího se oscarového klání bude konečně k dispozici taky v rámci předplatného. Čeští diváci si však na tuto verzi Oppenheimera ještě chvíli počkají, protože v dlouhých zimních večerech zůstane stále pouze možnost pořídit si fyzickou kopii či si film online zapůjčit či koupit.

Zatímco diváci v zámoří se dočkají už 16. února v rámci služby Peacock, u nás slavný vědec poprvé probudí svého atomového ničitele světů až 21. března na službě SkyShowtime. Tou dobou už budeme vědět, kolik proměnil ze svých 13 nominací na Oscara, včetně těch nejprestižnějších za film roku, režii (Christopher Nolan), nejlepšího herce (Cillian Murphy), adaptovaný scénář (Christopher Nolan), herečku ve vedlejší roli (Emily Blunt), herce ve vedlejší roli (Robert Downey Jr.),  kameru (Hoyte van Hoytema) či hudbu (Ludwig Göransson).

Oscarový ceremoniál se totiž uskuteční 10. března 2024 v Los Angeles a největšími soupeři Oppenheimera budou Chudáčci (11 nominací), Zabijáci rozkvetlého měsíce (10 nominací) a Barbie (8 nominací).

Čtěte také: Nagasaki bylo náhradním cílem: Jak Američané chystali shození atomových bomb a zachraňovali své vojáky

Tříhodinový opus je adaptací životopisné knihy Oppenheimer: Americký Prométheus, která nedávno vyšla v češtině. Neřeší pouze cestu vedoucí ke vzniku první jaderné pumy, ale taky osobnost Roberta Oppenheimera a jeho postavení ve světě, který svým přelomovým vynálezem změnil.

Zdroj: ComingSoon, tisková zpráva SkyShowtime

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný