5. května 2023 12:25

Nejzábavnější krvák roku? Nová hororová komedie má 100 % pozitivních recenzí, trailer ukazuje masakr rasistů

Trailer krváku The Wrath of Becky

Skupina násilníků zkřížila cestu dívce, která se jim rozhodne tarantinovsky všechno vrátit i s úroky.

Dobře zpracované příběhy o pomstě nikdy neomrzí, obzvlášť když v nich jde o zabíjení nácků a jejich ideových příbuzných. Důkazem budiž třeba oblíbené krváky Hanebný pancharti nebo Nespoutaný Django od Quentina Tarantina.

Právě ty může svým krvavě vyhroceným trailerem připomínat novinka The Wrath of Becky. Vybaví se taky první John Wick, jelikož konečným spouštěčem násilí je v nich křivda na psovi hlavního hrdiny... zde unesený hafan hrdinky Becky v podání Lulu Wilson (The Haunting, Annabelle 2).

Becky se vzpamatovává s otřesných zážitků, při nichž byl zavražděn její otec (jde o pokračování krváku Becky z roku 2020). Žije v ústraní v péči Eleny (Denise Burse), její klidný život je však narušen příjezdem bandy samozvaných ochránců nadřazenosti bílé rasy, kteří si říkají Los Hombres Nobles... vznešení a nóbl jsou ale asi podobně jako české extrémistické hnutí Slušní lidé. Banda vtrhne k Becky do domu a unese jejího psa. Nemá však nejmenší tušení, že si tím podepsala ortel smrti...

Snímek v režii dua Matt Angel a Suzanne Coote (Hypnotic, The Open House) sbírá zatím od kritiků samá skvělá hodnocení a chlubí se 100 % pozitivních recenzí na Rotten Tomatoes. Chválí žánrovou čistotu (zábavný krvák) a celkovou svižnost, jíž pomáhá přímočará stopáž 83 minut. Film mimochodem nedorazí do českých kin, takže si budeme muset počkat na pozdější online premiéru.

Zdroj: Coming Soon

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný