9. července 2023 06:00

Nedokoukala Transformers. Naomi Adachi prozradila, v jaké filmové sérii by si zahrála mnohem raději

KVIFF Naomi Adachi ve Varech

Herečku Naomi Adachi (27), která má po otci japonské kořeny, si mladší diváci pamatují hlavně z bláznivé komedie Shoky & Morthy: Poslední velká akce. Naši reportéři ji zastihli v Karlových Varech a připravili si na ni malý filmový kvíz.

Naomi Adachi naši reportéři potkali v Karlových Varech na jedné z divočejších párty, které se v rámci filmovém festivalu uskutečnily. Výborně naladěná Adachi souhlasil s malým filmovým kvízem.

Zahřívací otázku dostala Naomi na film, u kterého nejvíce plakala. Prozradila nám, že jako malou ji dojímaly některé disneyovky jako je třeba Lví král. Za totální blbinu, na kterou by už rozhodně nešla, považuje filmové Transformers.

Za největší doják, který měla problém dokoukat, považuje mladá herečka film Beautiful Boy (v české produkci uváděný jako Krásný chlapec), ve kterém exceluje Timothée Chalamet.

Vysněná rola? Princ nebo bondgirl

„Po roli princezen jsem nikdy netoužila. Jako malá jsme vždy toužila po roli prince. Rodiče potvrdí, že jako malá jsem si hrála s mečem a štítem,“ vysvětlila se smíchem, že po typicky dívčích rolích nikdy nebažila.

Pokud by si Adachi mohla vybrat jakoukoliv velkou roli, tak by neváhala, uhranuly ji bondgirls. Nadšeně by se objevila po boku libovolného agenta 007. Možná překvapí výběr českého herce, se kterým by Naomi ráda zašla na večeři, zvítězil u ní Karel Dobrý. Na všechny otázky a odpovědi se můžete podívat nahoře ve videu.

Zdroj: Rozhovor v Karlových Varech

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný