15. prosince 2023 12:05

Trailer: Wednesday jako nebezpečná svůdkyně, které by podlehl snad každý

Trailer filmu Miller's Girl

Blíží se snímek s ožehavým tématem vztahu učitele a studentky, který už v traileru vzbuzuje mnoho otázek.

Talentovaná osmnáctiletá spisovatelka (Jenna Ortega) se vydává na tvůrčí cestu, když jí učitel (Martin Freeman) zadá projekt, který je však oba zaplete do stále složitější vztahové sítě. Jak se hranice stírají a jejich životy proplétají, profesor a jeho chráněnka se musí postavit svým nejtemnějším já i snaží se zachovat si vše, co je jim nejdražší.

Tak zní synopse nového filmu Miller's Girl debutující režisérky Jade Halley Barlett, která je taky autorkou scénáře (je spolupodepsaná rovněž pod marvelovkou Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství). Trailer balancuje na hraně lechtivého kýče a něčeho serióznějšího, co by mohlo zkoumat záludnost a složitou dynamiku vztahů s nevyrovnaným věkovým i mocenským postavením. Ostatně reálný věkový rozdíl mezi Orgetou (21) a Freemanem (52) je 31 let.

Alespoň z ukázky se zdá, že bude film naplňovat stereotyp o usedlém muži středního věku, jehož existenci převrátí naruby nespoutaná, talentovaná a svůdná kráska, která do jeho života vnese novou energii, ale taky potenciál převrátit všechno v chaos. Dočkáme se tak lascivních pohledů Ortegy i rozpolceného Freemana.

V dalších rolích se představí Dagmara Domińczyk, Bashir Salahuddin nebo Gideon Aldon, to vše pod produkčním dohledem Setha Rogena. Do zámořských kin film vstoupí už 26. ledna. Česká distribuce se zatím nechystá, nezbývá tedy než čekat, až se film objeví online.

Zdroj: Deadline, The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný