6. června 2024 14:25

Brzy umřete, akorát že vůbec. Nový akčňák má bláznivou zápletku a výborný trailer plný střílení a rvaček

Trailer akčního filmu The Killer’s Game.mp4

Konečně pořádná hlavní role pro Davea Bautistu, který se proslavil zejména jako Drax ze Strážců Galaxie.

Dave Bautista se představuje v akcí nabitém traileru filmu The Killer’s Game, který by se dal zjednodušeně popsat jako John Wick s výraznějším komediálním rozměrem a trochou romantiky navrch – o tu se v ukázce na večeři při svíčkách stará Sofia Boutella (Rebel Moon, Mumie).

Elitní zabiják Joe Flood (Bautista) se v něm dozví krutou zdravotní diagnózu, která mu předpovídá pár posledních měsíců života. Rozhodne se proto, že vypíše sám na sebe odměnu, což rozpoutá divoký festival zabíjení, v průběhu něhož se dozví, že diagnóza byla mylná. Au!

Snímek je druhým filmem J.J. Perryho. Ten zaujal předloni zajímavým zombie akčňákem Denní směna s Jamiem Foxxem v hlavní roli. Perry však proslul zejména jako elitní koordinátor kaskadérů v sériích jako John Wick, Rychle a zběsile nebo Avatar a jako pomocný režisér akčních scén u filmů Rychle a zběsile 9, Mrakodrap nebo Temná věž. Není proto divu, že v traileru dostávají tolik prostoru slavní filmoví bojovníci Scott Adkins, Marko Zaror a Daniel Bernhardt.

Čtěte také: DiCaprio jako jazzová legenda. Režisér Scorsese plánuje hvězdně obsazenou Sinatrovu biografii

Bautista se ve filmu znovu potká s Pom Klementieff, která vedle něj hrála Mantis v komiksových Strážcích Galaxie. Ani zbytek obsazení však není marný, dorazí totiž i Ben Kingsley, Terry Crews nebo wrestlingová star Drew Galloway.

Film vstoupí do zámořských kin 13. září 2024 a zatím nemá českého distributora, takže fanoušci akčního žánru zřejmě budou muset počkat na streamovací platformy.

Zdroj: Polygon, First Showing

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický