25. září 2023 11:30
Adam Vala

Kazmův milion dolarů jde vyhrát z domova, nikam nemusíte. Stačí zadat číslo karty z kina na internet

Už jen pár hodin zbývá do konce soutěže spojené s filmem Kazmy ONEMANSHOW: The Movie.

Termín konce hry spojené s filmem ONEMANSHOW: The Movie se pomalu ale jistě blíží, v době psaní už zbývá jen pár hodin, a protože výherce stále nemáme, oznámil Kamil Bartošek alias Kazma, že odteď začnou ověřovat všechny karty z kina. Jinými slovy, kdo si na Kazmu zašel, ale nechtělo se mu nic řešit, po ničem pátrat, a byla mu možná i celá soutěž v pozadí ukradená, ten nyní stále může požádat na stránkách www.MILIONDOLARU.cz o verifikaci a zjistit, jestli náhodou není právě on tím šťastným držitelem výherní karty. Stačí nahrát do systému číslo karty a fotografii vstupenky do kina.

Zbývá posledních 24 hodin do konce hry a stále nemáme vítěze. Právě jsme spustili online verifikaci všech karet....

Posted by Kazma Kazmitch on Sunday, September 24, 2023

Jestli se výherce podaří, nebo nepodaří najít, toť otázka – stále se na internetu pohybují spekulace, že ve skutečnosti nikdy žádný milion dolarů neexistoval, a za vším se skrývá ještě něco úplně jiného. Nicméně minimálně na oko se tvůrci filmu, zejména tedy Kazma tváří, že opravdu hodlají hlavní cenu rozdat. Proto se nyní spustilo ověřování všech karet, přitom ještě před týdnem na sociální sítě Kazma psal, že nic lepšího než nápovědu nenabídne.

„Tahle hra se pomalu blíží ke konci, ten trezor tam nemůže stát věčně a do konce hry zbývá sedm dní. A protože chceme, aby opravdu někdo vyhrál, tak jsem se rozhodl, že od příštího dne budu na Instagramu zveřejňovat indicie, kde v tom filmu jsou. To je poslední, co pro vás můžu udělat," dodal Kazma, který zmáčkl odpočet na 7 dní. „Ať vyhraje ten nejrychlejší,“ vzkázal tehdy.

Čas tedy zájemci mají do dnešních 18:00.

Zdroj: CNN Prima NewsFacebook

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický