19. září 2023 15:00
Adam Vala

Kazmova soutěž o milion dolarů končí. Posledních 7 dní se šance na výhru zásadně zvedne

Po velkolepé premiéře filmu ONEMANSHOW: The Movie, která odstartovala šílenství o jeden milion dolarů, který je stále v trezoru na pražském Výstavišti a čeká na svého výherce, se Kazma stáhnul do ústraní. Nyní se po měsíci vrátil, aby oznámil, že do konce hry zbývá už jen posledních 7 dní!

Kazmova šifra již 4 týdny odolává

Přestože Kazmův film vidělo v kinech už přes půl milionu diváků, nenašel se zatím nikdo, kdo by prolomil Kazmovu šifru. Terminálem trezoru prošlo přes 100 000 karet a zdá se, že jediná výherní karta, která nepotřebuje žádné heslo, je pravděpodobně ještě stále nevyzvednutá v některém z kin.

Posledních 7 dní do konce hry

Vzhledem k tomu, že čas do konce hry se bleskovým tempem krátí, rozhodl se Kazma udělat odvážný krok, aby si pohádkové peníze některý z návštěvníků jeho filmu opravdu odnesl.

Kazma vyhlašuje posledních 7 dní:

Postupné odhalování nápověd

Kazma totiž oznámil, že bude v příštích sedmi dnech den, co den na svém Instagramu postupně zveřejňovat přesná místa, kde se indicie k rozluštění šifry ve filmu nacházejí. A to do doby, kdy se najde první člověk, který šifru prolomí, než vyprší odpočet do konce hry.

Výherní karta je možná stále v kinech

Návštěvníci kin po celé České i Slovenské republice tak mají poslední týden na to najít v některém z kin výherní kartu a přijít s ní k trezoru nebo prolomit šifru, která je součástí Kazmova filmu a zadat správný kód.

Co bude s penězi, pokud se do 25. 9. výherce nenajde, zatím nikdo netuší, ale pokud jste až doteď váhali jít do kina nebo už máte svoji herní kartu doma a ještě jste nezkusili své štěstí, máte poslední možnost pokusit se získat 22 000 000 korun z filmu ONEMANSHOW: The Movie.

Zdroj: Bontonfilm

Adam Vala

Sdílejte článek
Štítky soutěž Kazma Kazmitch Výstaviště Praha ONEMANSHOW: The Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický