25. září 2023 18:55
Adam Vala

Hra o Kazmův milion dolarů skončila. Známý český streamer tvrdí, že vyhrál

A je po všem, soutěž o Kazmův milion dolarů oficiálně skončila. Kdo údajně vyhrál?

Závěrečných 24 hodin Kazmovy divoké hry o milion dolarů spojené s jeho snímkem ONEMANSHOW: The Movie nabídlo překvapivě málo akce. Ačkoliv samotný Kazma rozjel u trezoru s penězi velkou párty a přes den se tam tvořily údajně solidní fronty, vítěze se ne a ne podařit najít. Živé vysílání šifry na stránce www.MILIONDOLARU.cz je pak stále spuštěné, odpočet nicméně před malou chvílí skončil a k nějakému veřejnému vyhlášení doposud nedošlo.

O zajímavou zprávu se tak postaral až streamer HonZzus, který tvrdil, že získal výherní kartu a dokonce zveřejnil záznam, v němž si „los“ verifikoval jako vítězný. Pakliže tomu tak opravdu bylo, měl se do pondělních šesti hodin odpoledne dostavit k trezoru, aby se dostal dovnitř. Tak se ale nestalo, Kazma tedy po konci soutěže na místě řešil, co má vlastně udělat s penězi, které nikdo nevyhrál.

Zbývá posledních 24 hodin do konce hry a stále nemáme vítěze. Právě jsme spustili online verifikaci všech karet....

Posted by Kazma Kazmitch on Sunday, September 24, 2023

Jedno řešení už se pak rýsuje samo, Kazmu totiž před pár dny vyzvala manželka hokejisty Jiřího Šlégra, aby je daroval na pomoc nemocnému Martínkovi trpícímu závažnou genetickou nemocí. Tenhle příběh v posledních dnech zaujal celé Česko a neušel ani pozornosti slavného provokatéra Kazmy. Vzhledem k jeho charitativní minulosti by asi nikoho nepřekvapilo, kdyby nakonec peníze opravdu šly na tyto účely.

Každpádně Kazma rovněž potvrdil, že v dohledné době vyjde dokument Making of: ONEMANSHOW: The Movie, kde bude ukázán přesný postup pro řešení šifry. Chce ho pak sdílet taky na Instagram. My, stejně jako většina Kazmových věrných fanoušků, ale tak nějak čekáme, kdy přece jen oznámí ONEMANSHOW: The Movie 2.

Zdroj: Antiyoutuber.cz, Facebook/Kazma

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický