24. července 2023 15:25
Adam Vala

Málem zemřel. Jamie Foxx poprvé promluvil o záhadné nemoci, ihned se rozjely konspirace

Herec Jamie Foxx se několik týdnů léčil ze záhadné nemoci. Situace byla tak vážná, že se o něj bála i rodina. Nyní poprvé promluvil k fanouškům.

Nespoutaný Django, Electro ve druhém Amazing Spider-Manovi i Spider-Manovi: Bez domova, psychopat v Baby Driverovi, hrdina Collateralu nebo čerstvě jeden ze tří protagonistů novinky Oni naklonovali Tyrona. Herec Jamie Foxx nejspíš představování nepotřebuje, když se však člověk ohlédne za jeho kariérou, překvapí ho, kolik filmových perel by tam našel. O to větší šok tedy u většiny fanoušků nastal, když se před pár měsíci objevila na internetu zpráva, že je herec vážně nemocný, a jeho rodina se dokonce připravuje na nejhorší.

V jednu chvíli to s Foxxem opravdu nevypadalo dvakrát nejlíp, situaci z pohledu veřejnosti navíc nepomáhal ani fakt, že nikdo vlastně nevěděl (případně to odmítal prozradit), s čím konkrétním herec bojuje. Naštěstí ale všechno dobře dopadlo a herci se přece jen podařilo vyhrabat z toho nejhoršího. Před nedávnem jej dokonce pár lidí zahlédlo na párty lodi, kde zřejmě oslavoval své zotavení. Až nyní se však herec v novém videu na svých sociálních sítích k celé záležitosti vyjádřil.

Foxx ve videu v prvé řadě poděkoval všem za ohromnou podporu, jaké se mu během těchto posledních velice krušných týdnů dostávalo. Poděkoval také doktorům a Bohu za to, že jej zachránili (specifika nemoci ovšem doposud nesvěřil). Nakonec ještě poděkoval i své rodině a blízkým za to, že přísně střežili jeho soukromí a tím i jeho zdraví. Herec rovněž dodal, že se nechtěl fanouškům ani světu ukazovat jako ležák, protože si přál, aby si jej lidé pamatovali jen s úsměvem na tváři, což je vcelku pochopitelný přístup, který by dnes možná zvolil i nedávno ještě těžce zraněný Jeremy Renner, kdyby to celé mohl zopakovat.

Každopádně ne všichni reagovali na Foxxův upřímný příspěvek pozitivně. Ihned poté, co se video objevilo, se na Twitteru začaly šířit spekulace o tom, že je Foxx bledší, než býval, což zase rozjelo nové konspirační teorie ne tak vzdálené tomu, o čem koneckonců vypovídá i jeho nejnovější film. Jedna věc je ovšem zřejmá, Foxx si zjevně prošel peklem a je zatraceně rád, že je zpět. Snad se tedy co nejdřív pustí do práce – tedy jen co to stávka povolí – a my se s ním dočkáme ještě hromady skvělých filmů.

Zdroj: Instagram, Comic Book Movie

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný