11. října 2024 17:01

Henry Cavill s nerdovskými rolemi nekončí. Zahraje si v další oblíbené franšíze

Hvězda Zaklínače, která si oblékla také kostým Supermana, se tentokrát objeví v hrané verzi známého anime.

Rolemi Supermana ve franšíze DCEU a Zaklínače v současné seriálové adaptaci se Henry Cavill ustavil jako ikona všech geeků a nerdů, což ještě posílil svou zálibou v hraní online her. Zároveň se už nějakou dobu ví, že si zahraje hlavní roli v remaku kultovní urban fantasy Highlander a v adaptaci deskovky Warhammer 40,000, již připravuje studio Amazon. To se zároveň chystá zfilmovat i jinou populární sci-fi franšízu, a opět s Henrym Cavillem.

Čtěte také: Matrix, Počátek a další tipy na skvělé sci-fi snímky

Cavill opět ve vesmíru

Tou franšízou je osmdesátkové anime Voltron, které pokračovalo animovaným seriálem Voltron Force z roku 2011 a o pět let mladším animákem Voltron: Legendární obránce. Ve středu dění je pětice obyčejných teenagerů, kteří se ocitnou v centru mezigalaktické války. Jejich úlohou je pilotování pěti bitevních robotů ve tvaru lva a udržovat pořádek ve vesmíru. V případě nejhoršího nebezpečí se mechaničtí lvi mohou spojit do jednoho gigantického robota jménem Voltron, na jehož ovládání se podílí celý tým. Podobnost se Super Sentai či Strážci vesmíru jistě není náhodná.

O filmu je toho známo poměrně málo, není jisté, koho zde Cavill ztvární, nebo kdy se vlastně začne natáčet. Ví se však, že si v něm zahraje i herecký nováček Daniel Quinn-Toye a že režie se ujme Rawson Marshall Thurber, od něhož z poslední doby známe snímky Red Notice, Mrakodrap či Centrální inteligence.

Zdroje: SlashFilmVariety

Video: Trailer 3. série Zaklínače

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický