23. května 2024 17:20

Elijah Wood vypadá na fotce z nového filmu jako Aragorn. Fanoušci Pána prstenů se tím baví

Fanouškům se hned před očima objevil neobvyklý remix slavné fantasy.

Svět jedenáctileté Mildred (Nell Fisher) se obrátí vzhůru nohama, když se o ni začne starat její odcizený otec, vyčpělý kouzelník Strawn Wise (Elijah Wood), který souhlasí, že ji vezme na tábor, aby společně našli mytologické zvíře známé jako Canterburský panter. Tak zní synopse nového dobrodružného dramatu Bookworm, jehož první dvojice snímků zaujala fanoušky Pána prstenů.

Elijah Wood (43) se v něm proslavil jako představitel statečného hobita Froda, jenže tentokrát nápadně připomíná jiného hrdinu stejné ságy, jímž byl Aragorn v podání Viggo Mortensena. Některé z komentářů dokonce přinesly vtipné castingové návrhy pro chystaný spin-off o Glumovi, nad nímž bude dohlížet tvůrce filmů Peter Jackson. „Elijaha obsadit jako Aragorna a pak Vigga jako Gandalfa! Ať to všem pekelně zamotá hlavu,“ zaznělo na Redditu.

Snímek Bookworm režíruje novozélandský filmař Ant Timpson (Turbo Kid, The ABCs of Death) podle scénáře, který napsal společně s Toby Harvardem (Mastnej škrtič, Pojď za tátou). V dalších rolích uvidíme Michaela Smileyho (Luther, Humr), Victorii Dabbs (Malevolent) nebo Morganu O'Reilly (Neopouštěj mě).

Bookworm půjde do kin už v srpnu 2024, ne však do těch českých. Wooda brzy uvidíme také v kriminálním dramatu L.A. Rush nebo v hororu The Monkey podle předlohy od Stephena Kinga.

Zdroj: Deadline, Geek Tyrant

Video: Natáčení 2. série Prstenů moci

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný