26. srpna 2024 17:37

Fanoušci žasnou nad nově odhalenými fotkami z alternativního konce Deadpoola 3

Tvůrce komiksového hitu ukázal zajímavou vystřiženou scénu, která už pronikla i do popkultury.

Shawn Levy, režisér filmu Deadpool & Wolverine, se na svém Instagramu podělil o sérii snímků z alternativního konce filmu, na který nakonec nedošlo. Vystřižená scéna ukazuje Petera (Rob Delaney) po boku dvou členů Deadpool Corps.

Právě Peter sehrál důležitou roli ve finále příběhu, když docílil toho, aby se jednotky Corps vrátily zpět do Prázdnoty. Ve fotkách z nepoužité scény však vidíme, že se Kidpool a Headpool nakonec našli místo doma s Peterem. Pohodový prodavač aut krmí Headpoola popcornem, načež se objeví sprostý Kidpool a spustí něco, co může být jen dalším přívalem nadávek.

Dalo by se čekat, že celou scénu uvidíme později jako bonusový materiál. V souvislosti s ní se objevily zřejmě související snímky Peterovy návštěvy TVA, kde se pravděpodobně ucházel o možnou "adopci" jedné z variant Wadea Wilsona. Najednou dává smysl i podoba figurky Kidpoola v sérii Hot Toys, na níž malý rošťák sedí přesně na stejném gauči jako ve vystřižené scéně.

Deadpool & Wolverine necelý měsíc po premiéře překonali v celosvětových tržbách 1,14 miliardy dolarů a zařadili se tak do desítky nejúspěšnějších marvelovek. Téměř s jistotou ještě zvládnou předstihnout snímky Captain America: Občanská válka (1,15 miliardy) Iron Man 3 (1.2 miliardy) a Black Panthera (1.33 miliardy).

Zdroj: Comic Book Movie, Geek Tyrant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický