7. června 2023 18:00

První trailer Expendables 4: Stallonova parta musí zastavit ruský jaderný holokaust

První trailer akčního filmu Expendables 4 (Expend4bles)

Čtvrtý díl populární akční týmovky vrhne hrdiny doprostřed hrozícího jaderného konfliktu mezi Ruskem a USA.

První tři díly vznikly v rychlém sledu mezi roky 2010 a 2014, ale na další pokračování jsme si museli počkat skoro deset let. Čtyřka série Postradatelní: Expendables zvaná v originále Expend4bles vtrhne do českých kin 28. září a konečně můžeme vidět, čemu bude drsný tým tentokrát čelit.

Když všechny ostatní možnosti selžou, vždy je tady skupina žoldáků, kteří si říkají Postradatelní. Z předchozích filmů se vrací duchovní otec série Sylvester Stallone, ale i Jason Statham, Dolph Lundgren a Randy Couture. Nově se k nim přidají Megan Fox, 50 Cent, Tony Jaa, Iko Uwais a Andy García. Jaa a Uwais se postarají o to, aby akce tentokrát měla i kontaktní parametry asijských bojovek, přičemž čtyřicetiletý indonéský mistr bojových umění Uwais (Zátah, Zátah 2) bude hlavním padouchem.

Natáčelo se v Londýně, Bulharsku a Řecku s velice solidním rozpočtem přesahujícím 100 milionů dolarů. Posuďte z traileru sami, nakolik se ho režisérovi Scottu Waughovi (Need for Speed, Povinnost a čest) povedlo přetavit v akcí napěchovaný výsledek.

Zdroj: Collider

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný