6. září 2024 18:45

Dannyho parťáci 4: Clooney a Pitt loví režiséra drsného válečného hitu

Dannyho parťáci se dají dohromady počtvrté. Tentokrát ale s jiným režisérem.

Díky tomu, že se Steven Soderbergh nikdy nebál experimentovat se žánry, se mu podařilo vzkřísit heist filmy díky kriminální pecce Dannyho parťáci, remaku komedie z 60. let Dannyho jedenáctka. Úspěch filmu vyústil v další dvě pokračování a spin-off Debbie a její parťačky. Po sedmnácti letech od Dannyho parťáků 3 (a šest let po Debbie) to vypadá, že se elegantní velkozloděj Danny Ocean (George Clooney) zřejmě vrátí.

Čtěte také: George Clooney zhubl kvůli roli. Před natáčením zkolaboval kvůli zánětu slinivky

Na zlodějské frontě klid

O čtvrtém hlavním filmu, prozatím nazvaném Ocean’s 14, se jedná mezi studii Warner Bros. a Smokehouse. Potvrdil to sám Clooney, když propagoval svůj režijní počin Hrdinové ve člunu. Podle něj má studio k dispozici silný scénář, jenž se nese v duchu sedmdesátkové lupičské pecky Loupež ve velkém stylu. Tentokrát se ale snímek z hlavní série poprvé obejde bez režie Stevena Soderbergha.

Nahradit ho údajně má Edward Berger, který má za sebou poslední verzi Na západní frontě klid a nadcházející vatikánský thriller Konkláve. Podle insiderů je na nějaké definitivní závěry brzy, Bergerovi ještě ani nebyl nabídnut oficiální honorář. V každém případě je fajn vědět, že oblíbená krimi série ještě neukradla své poslední diváky.

Zdroje: Deadline/Screen Rant

Video: Trailer filmu Na západní frontě klid

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický