13. května 2024 12:25

Chris Pine přiznal velké trauma, které musel překonat na začátku kariéry

Slavný herec se k události nechtěl nikdy vracet, ale aktuální situace mu nedala na výběr.

Chris Pine (43) dostal hned na začátku kariéry tvrdou ránu, která však nakonec mohla být prospěšná pro jeho budoucnost. V aktuálním dílu podcastu Happy Sad Confused čelil dotazu moderátora Joshe Horowitze, zda je pravda, že měl být hlavní hvězdou populárního romantického seriálu O.C. (2003 - 2007), ale nakonec byl odmítnut, protože nedokázal vyřešit své problémy s akné.

Informaci vypustil na sklonku roku 2023 castingový režisér Patrick Rush a tvrdil, že Pine musel být na poslední chvíli odmítnut, jelikož jeho velké kožní problémy nešly vyřešit ani prací maskérů. Jeho roli nakonec získal Ben McKenzie.

„Ano, je to součást mého života, ale ten chlap to nemusel rozmazávat... Jako teenager jsem byl hodně poďobaný, tu roli jsem opravdu chtěl, vždyť to bylo teenagerské melodrama. Chápu, proč chtěli, aby hezcí lidé dělali hezké věci a rozjeté akné vážně není klíčem k úspěchu,“ popsal. Moderátor na to ironicky odvětil: „Škoda, že ses do O.C. nedostal, mohl jsi mít super kariéru.“ Pine zareagoval: „Nebudu říkat, že jsem vděčný, že jsem tu práci nezískal, ale vlastně docela jo.“

Čtěte také: Star Trek 4 – Vrátí se nová posádka Enterprise ještě někdy do kin?

Zpětně však přiznal, že mu takový druh odmítnutí pořádně zamával s psychikou: „Měl jsem z toho posttraumatickou stresovou poruchu. Mít špatnou pleť není žádná legrace, obzvlášť chodit tak na konkurzy. Bylo to jedno z nejtraumatičtějších období mého života... O akné se často mluví jen jako o něčem, čím si prostě projdete, když jste puberťák. Může to být jen pupínek na čele, ale může to také být nesmírně vyčerpávající a opravdu emocionálně ubíjející, což pro mě bylo.“

Přestože Pine zažil situaci, s níž se obzvláště herečky musejí potýkat na každém konkurzu, kdy je posuzováno, zda jim něco někde nechybí či naopak nepřebývá, nepochybně mu to dalo cennou perspektivu.

„Pro všechny, kteří to zažívají – chápu vás, slyším vás, zažil jsem to, znám to. Vím, jak depresivní to může být, a do jakých hlubin vás to může stáhnout, ale někde na obzoru je světlo,“ řekl herec, který nedlouho po odmítnutí v seriálu vyřešil své nejpalčivější problémy a získal roli v romantické komedii Deník princezny 2: Královské povinnosti. Poté se stal hlavní hvězdou legendární sci-fi série Star Trek, parťákem komiksové Wonder Woman a nedávno zazářil ve fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů.

Zdroj: Entertainment Weekly, Happy Sad Confused

Video: Trailer filmu Wonder Woman 1984

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický