2. října 2024 10:55

Nový erotický thriller s Nicole Kidman má první trailer. Nechybí v něm sado-maso

Trailer erotického thrilleru Babygirl.

Vztahy na pracovišti málokdy vedou k něčemu perspektivnímu, ale jak ukazuje čerstvý trailer, rozhodně umí pořádně provětrat život.

Uznávaná produkční společnost A24 se vytasila na letošním filmovém festivalu v Benátkách s dalším zajímavým kouskem, v němž jde sedmapadesátiletá Nicole Kidman až na dřeň. Erotický thriller Babygirl ji totiž zobrazuje jako vysoce postavenou manažerku Romy, která začne podvádět svého manžela (Antonio Banderas) s drzým stážistou Samuelem, kterého ztvárnil Harris Dickinson (Trojúhelník smutku, Kde zpívají raci, Železní bratři).

Čtěte také: Deset let od sebevraždy, které nikdo nevěří. Z traileru na šokující dokument ANETA tuhne krev v žilách

Film slibuje zkoumat divokou dynamiku vášnivého vztahu, který stojí na kontrole a podřízenosti a zvrhne se až v něco sadomasochistického. „Pokud se do toho pustíme, musíme si stanovit pravidla, na kterých se oba shodneme. Začal bych tím, že ti budu říkat, co máš dělat, a ty to budeš plnit,“ říká stážista v traileru sebejistým hlasem.

Nizozemskou režisérku i autorku scénáře Halinu Reijn (Hádej, kdo je vrah, Instinkt, Red Light) jistě může těšit 93 % pozitivních recenzí na Rotten Tomatoes s průměrným ratingem 7,6/10. Kritici chválí, že film nekráčí opatrně vyšlapanými cestičkami a nenabízí jen ohraná klišé zakázaných romancí, což podtrhuje naprosto odbrzděný výkon Nicole Kidman. Třeba podle magazínu Vogue jde o "nestydatou, palčivou a neúprosnou výpověď o syrové ženské touze". Jiné recenze chválí skvěle fungující sexy napětí nebo smysl pro sarkastické a vtipné vystižení situací.

Zámořská premiéra Babygirl byla stanovena na 25. prosince 2024. Zda se v kinech dočkají i čeští diváci, zatím nebylo rozhodnuto.

Zdroj: The Hollywood Reporter, The Playlist

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický