25. srpna 2024 07:05

Bizarní vykrádačka Vetřelce je děsivá jinak, než by chtěla. Dokoukáte šílený trailer do konce?

Trailer k filmu ALIEN RUBICON

Největší filmový vykrádač je opět na scéně. Zmrzačený xenomorf útočí v prvním traileru.

Studio Asylum je pojem sám o sobě. Moloch na poli mockbusterů, čili filmů parazitujících na slavných blockbusterech podobně znějícím názvem, méně podobnou premisou a výpravou na absolutně jiné úrovni, se tentokrát zaměřil na poslední příspěvek do série o vetřelcích, a to pomocí snímku s názvem Alien: Rubicon.

Čtěte také: Mimozemské stvoření jako z hororu: Krvavého červa našli pozorovatelé velryb, video se stalo hitem

Vetřelci z bazaru

Třebaže plakát filmu slibuje hlavně monstrum, které vypadá jako xenomorf s očima, trailer láká na úplně jinou podívanou. Planetu Zemi navštíví masivní vznášející se koule, která po chvíli začne útočit na americká města. Záhy se objeví několik dalších koulí a mimozemská invaze je v plném proudu. A jako by návštěvníkům z kosmu nestačily zbraně, začnou z koulí vylézat potvory, které jsou designem něčím mezi Godzillou a xenomorfem.

Vypadá to jako každý film od studia Asylum, čili to působí extrémně levně a ne moc nápaditě. Asylácké filmy mají navíc tendenci diváka klamat i trailerem, často zobrazují spíš postavy v těsných místnostech, které se divně hádají a diváka nudí, a Rubicon v tom nevypadá nijak výjimečně. Tak se mu hlavně vyhněte velkým obloukem!

Zdroje: Geek Tyrant/YouTube

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický