29. října 2023 06:50

Clash of the Stars: Datel nasadil Kotlárovi gilotinu a bylo hotovo

Nastoupil dlouhodobý hrdina Clashe Max Green

Šestý galavečer organizace Clash of the Stars nabídl parádní podívanou. Na webu Prima COOL jsme galavečer sledovali minutu po minutě. Nejvíce se diváci těšili na zápas mezi Markem Datlem Valáškem a Jaroslavem Security Kotlárem. Bizarní podívanou i skvělé zápasy si užili také vzácní hosté – legenda české MMA Karlos Vémola s manželkou Lelou.

Šestý galavečer organizace Clash of the Stars nabídl bizarní show i pěkné sportovní výkony. O parádní podívanou se postarali hlavně Marek Valášek a Jaroslav Kotlár. Hodně pozornosti poutal také boj mezi Veronikou Zajícovou a Michaelou Dostálovou.

Podhorný versus Volák

V prvním zápase se představili Tomáš Podhorný a Radim Volák. Borci v prvním kole předvedli vyrovnaný boj. Oba zápasníci v postoji ukázali zajímavou a fyzicky náročnou podívanou. V druhém kole Tomáš Podhorný ale převzal iniciativu a zápas vedl tam, kam potřeboval.

Tempo zápasu nebylo rychlé, ale oba borci nabízeli pestrou škálu úderů. Ve třetím kole iniciativu převzal Tomáš Podhorný a nedal Volákovi čuchnout. Jenže Volák na zem nešel a vydržel v postoji tři kola. O vítězi nakonec rozhodli rozhodčí, na body jasně zvítězil Podhorný.

Malej Zmijozel (Dominik Radl) versus Maxgreen

Favoritem sázkařů před tímto duelem byl Malej Zmijozel, který na galavečer intenzivně trénoval a na jeho těle to bylo opravdu vidět. Zápas byl podle pravidel MMA, ale oba borci se dohodli, že nebudou povolené kopy. Zápas ale skončil už v prvním kole na TKO. Malej Zmijozel dostal Maxgreena na zem a tam ho během pár sekund ubil. Maxgreen vůbec netušil, jak se má bránit a bylo hotovo.

Maxgreen si tak v rámci organizace Clash of the Stars připsal již třetí prohru. V rozhovoru po zápase ale uvedl, že bude trénovat dál a jednou si pro výhru v kleci určitě dojde.

Bejrova agresivní vložka

O zábavnou vložku se postaral Aleš Psychopat Bejr, který si popovídal s Jaromírem Soukupem a oznámil, že by s mediálním magnátem klidně šel do klece. Bejr byl pěkně rozjetý a pak lehce napálil do obličeje Tomáše Le Sy. Půjde Bejr do klece se Soukupem? Nebo při příštím večeru si to rozdá s Le Sy? Uvidíme.

V pauze si také zápas domluvily Dominique Alagia a tiktokerka Veronika Vobecká. Tento zápas bude diváky hodně bavit, ale musíme si počkat na další galavečer.

Na galavečeru byl přítomen také Karlos Terminátor Vémola, kterého doprovodila manželka Lela. Karlose se moderátor večera ptal, jestli ví, co je dnes za svátek. Karlos odvětil, že i když je na Clash of the Stars, tak to přece neznamená, že je negramotný. Tazatel ho pochválil, prý je Karlos první, kdo ví, že dnes je státní svátek a slaví se založení republiky.

Huhu versus Kobra

Na tento zápas se diváci hodně těšili, ale po prvním kole bylo hotovo. Peter Kobra Kuťka nedal svému soupeři šanci. Na závěr Lukáš Huhu Procházka uznal, že mu Peter nedal šanci. Huhu ale slíbil, že v Clash of the Stars ho nevidíme naposledy. Prý se vrátí a bude silnější.

Bergino versus Riad

Tento zápas přinesl trošku zklamání. Čekalo se, že oba bojovníci předvedou skvělý sportovní výkon, ale první kolo bylo nudné a ve druhém nastal rychlý konec. Bergino si trpělivě počkal na šanci a pak rappera Riada utloukl. Po zápase Bergino uvedl, že na zápas se ani pořádně nepřipravoval, protože mu zemřel pes. Bergino tedy neměl na tréninky ani pomyšlení, ale na Riada to stačilo.

Pablo Kral versus Patrik Corleone

Oba borci to mezi sebou mají osobní a slibovali, že si v kleci vyřídí účty. V prvním kole o žádné velké taktizování rozhodně nešlo, oba bojovníci do toho vstoupili naplno a od poloviny prvního kola šlo o boj, který připomínal klasickou pouliční bitku. Patrik Corleone před sobotním večerem věřil, že si dojde pro vítězství. Jenže to se šeredně spletl. Ve druhém kole ho Pablo Kral domlátil jako prašivého psa. Patrik skoro nedokázal z klece odejít po svých. Po zápase vítěz řekl, že se chce v kleci příště utkat s Adamem Kajumim. Je otázka, zda se Kajumi nebude střetu obávat. Pablo totiž dokázal, že v kleci nikoho šetřit nehodlá.

Sajmonos versus Snejks

Pavel Snejks Měsíček versus Šimon Sajmonos Valenta – to byl zápas, od kterého se čekal hodně rychlý průběh. A ukázalo se, že to byly dobré odhady. Snejks nedal soupeři šanci, v prvním kole protivníka k ničemu nepustil a zvítězil na TKO.

Satnady versus Playstation Princess

První ženský zápas večera nabídl slušnou podívanou. Diváci se bohužel nedočkali druhého kola, hned v prvním kole totiž bylo rozhodnuto, když Satnady (vlastním jménem Anastázie Chomičová) zatlačila na ohryzek své soupeřky a Playstation Princess (Gabriela Žaludová) raději vzdala.

Žralok Patrik versus Rendys

Kulturistu Rendyse na zápas připravil Karlos Vémola, který byl na galavečeru osobně přítomen. Čekalo se, že Rendys totálně Žraloka (vlastním jménem Patrik Hübler) přejede. Od první sekundy byl průběh zápasu zcela jednoznačný. Rendys honil Žraloka po ringu a lovil ho jako králíka. Žralok byl zcela bez šance a čekalo se, zda vůbec přežije první kolo. Jenže pak z ústupu vystřelila pravá ruka a jediná rána přesně sedla na Rendysovu bradu! Tohle bylo neskutečné! KO z totální defenzivy a vítězem se stal Žralok. Tak to byla opravdu neskutečná podívaná.

Staredown si spolu střihli Diego Kotlár a pan Vitamínek Gappa. Bude to souboj těžkých vah ve stylu tradičního japonského umění sumo. Ale na tento zápas dojde až při dalším galavečeru, musíme si na tuto podívanou počkat.

Icko versus Lboy

Zápas ve stylu thajského boxu nabídl skvělou podívanou. Lboy na svého soupeře vlétl jako utržený vagón a střídal kopy a kolena. Pokoušel se také často o naskočené koleno. Icko je tvrďák, ale jen se bránil. Nakonec se borci do druhého kola ani nedostali, Icko odpadl v prvním kole. Měl být ale počítán, šlo o thajský box, jenže rozhodčí vyhlásil chybně TKO, jako kdyby šlo o MMA... Hloupá chyba rozhodčího, tohle byla opravdu škoda a rozhodčí zkazil super podívanou.

Veronika Zajícová versus Michaela Dostálová

Druhý ženský zápas večera svedl dohromady ženy, které dělí velký věkový rozdíl. Obě dámy na sociálních sítích v posledních dnech dokazovaly, že se opravdu nemají v lásce. V prvním kole Zajícová nic velkolepého nepředvedla, jen se bránila a pak si stěžovala u rozhodčího, že dostala úder loktem. Ve druhém kole se Zajícová trochu zvedla a předvedla sérii dobrých úderů, na Dostálové najednou byla vidět únava.

Ve třetím kole byla Dostálová už hodně unavená a Zajícová zcela přebrala inciativu. Na konci zápasu to vypadalo, že by Veronika měla vyhrát, ale zápas nakonec vítězku neměl. Diváci jsou hodně zklamaní z toho, jak tento zápas probíhal a jak dopadl.

Karlos Benda versus zbytek světa

Bojovník Karlos Benda přijal výzvu a postupně ho měli v ringu čekat tři bojovníci. První to na Bendu šel zkusit Dan Maďar a bil se statečně, dokonce Bendovi natrhl obočí. Druhý proti Bendovi šel vyhazovač Ladislav Tišer a držel se skvěle. Nakonec ho Benda dokázal na zemi uškrtit. Třetí nastoupil na Bendu samozvaný kung-fu mistr Dolari Plzňako a ani si neškrtl, bylo hned po boji. Benda to zvládl a postupně se skvěle popasoval se třemi bojovníky nebo spíše se dvěma, protože Plzňako neukázal vůbec nic. Tohle byla opravdu trapná freak show.

Marek Valášek versus Jaroslav Kotlár

Datel verusus Security Kotlár! To byl zápas, který už dopředu vzbuzoval velká očekávání. Jenže bylo hotovo v prvním kole, Datel si v Clash of the Stars připisuje už třetí vítězství. Jarda Kotlár nasadil Datlovi gilotinu, ale ten z ní dokázal utéci. Okamžitě nasadil gilotinu pro změnu Jardovi a ten rychle odklepal. „Jarda byl zraněný, ale do zápasu nastoupil. Respekt pro něj,“ po utkání uvedl sportovně Datel, který vítězství věnoval miminku, která je na cestě. Datel ho čeká s Bárou Stříteskou. „Marek mě chytil za prst... Ale je tvrdý, je dobrý,“ uvedl Kotlár směrem k soupeři s tím, že sám byl bohužel zraněný, ale do klece se chce vrátit a bude silnější. Oba zápasníci si podali ruce a ukončili dlouhodobý spor. Toto byl okamžik večera.

Luktuma versus Grznár

Titulový zápas přinesl nehezký moment. Filip Grznár trefil Lukáše Tůmu čelem. Nepovolený úder ho hodně rozhodil a Grznár si pak už došel pro titul v polotěžké váze. Jak by se zápas vyvíjel bez nepovoleného úderu? Těžko hádat, ale Luktuma byl po zápase hodně naštvaný. Škoda, toto nebyla hezká tečka za jinak vydařeným večerem.

Zdroj: Autorský text

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Ondřej Němec

redaktor FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný