20. srpna 2014 10:30

V pátek večer vtrhne na COOL Herkules a Xena!

Pátek je pro totální vypnutí, což na Prima COOL zajistí premiérové díly thrilleru Stav ohrožení a závan 90. let v pokračování seriálu Herkules.

Od 20:15 naskočí třetí díl seriálu Stav ohrožení, tentokráte se jmenující Co vám to provedl.

Zabývá se další ukázkou toho, jak je americká vláda vydíratelná, drží-li padouch jako rukojmí děti půlky jejích členů...

A tak budeme svědky toho, jak je šéf prezidentova štábu donucen unést a mučit 5. amerického generála. To celé s cílem prozradit místo tajných dokumentů vojenské mise, která skončila neúspěchem.

Jak důkazy souvisejí s únoscem Gibsonem? To prozradí díl už od 20:15.

Ve 21:15 pak teror pokračuje dílem čtvrtým jménem Měli jsme si pomáhat. Tentokrát dojde na kongresmana a jeho manželku, kteří dostanou za úkol infiltrovat budovu CIA, zatímco na sobě nesou vestu plnou výbušniny...

Důvodem je další poodkrývání vojenské operace, kterou seriál nakousl už v minulém díle. Jak "operace Lenox" souvisí s Gibsonovou nynější nenávistí k CIA a vládě? A jak dlouho Gibsonovi vydrží jeho šachové figurky? Sledujte po deváté!

Stavem ohrožení, seriálem připomínajícím křížence 24 hodin a hororu Saw, však páteční večer ještě nekončí!

Nostalgičtí vlci si totiž budou moct dopřát i videofilmu Herkules a Amazonky, který začíná ve 22:15.

Jak napovídá název, Herk se zde dostane do antické dívčí války pohlaví...

Herkules a Amazonky byl mimochodem prvním filmem, který navazoval na předešlý kultovní seriál. S tím souvisí i humorná rolička Lucy Lawless, která si o rok později začala hrát na Xenu...

Závan starověkých dobrodružství až z roku 1994 pak po půlnoci vyvrcholí ještě starším komediálním hororem Lidé pod schody z roku 1991.

Dočkáte se v něm – ano, hádáte správně – strašidelného domku prozkoumávaného naivním americkým dorostem.

Zní to prazvláštně? To je dobře, protože Lidé pod schody byli natočeni právě jako mix ujeté parodie a seriózního strašení. Zkrátka ideální završení páteční party libovolného ražení!

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný