19. června 2015 10:00

Nitro Circus Live se v roce 2016 vrátí do Evropy s nejnovější a nejodvážnější adrenalinovou živou show!

Travis Pastrana, legenda akčních sportů, se připravuje na největší turné v historii této akční sportovní podívané. Fanoušci se mohou těšit na nové triky a neuvěřitelné bláznivé výkony.

Nejnovějši show Nitro Circus Live opět posouvají výkony účastníků na zcela novou úroveň – neuvěřitelné kousky vám představí nejlepší jezdci freestyle motocrossu (FMX), neskutečné akrobatické triky předvedou jezdci BMX a nebude chybět ani pořádná skateboard akce.

„Měli jsme letos naprosto senzační světové turné a už se nemůžeme dočkat, až tuhle zcela novou show přivezeme do Evropy,“ říká Pastrana. „S každou další show se všichni jezdci snaží posouvat své výkony o něco dál – předvádějí své kousky rychleji a skáčou ještě dál než na předešlé show. Rok 2016 bude neuvěřitelný! A letošní scéna bude něco nevídaného! Fanoušci budou jen nevěřícně zírat.“

Pastrana povede tým elitních sportovců v čele s hvězdnou sestavou FMX, zahrnující i Joshe Sheehana – prvního jezdce na světě, který skáče trojitý backflip. Představí se zlatí medailisté z australských X Games – Blake „Bilko“ Williams a Cam Sinclair a nebude chybět ani americká superstar Adam Jones. Program BMX v čele s Jamesem Fosterem přinese pravou podívanou – v současné době jediným člověkem na světě, který provádí na BMX trojitý backflip. Na seznamu účastníků je i „The Warrior“ Jed Mildon, medailista X-Games Andy Buckworth a spousta dalších. Fanoušci se mohou také těšit na Jolene Van Vugt, nejodvážnější ženu akčních sportů. Průkopnické triky na motocrossovém vozíku pro postižené (WCMX) předvede hvězda Aaron „Wheelz“ Fotheringham.

Tahle hvězdná sestava předvede neuvěřitelné a bláznivé výkony na Nitro Gigant-A-rampě, která bude vůbec největší v historii. A k tomu všemu bude tentokrát Nitro opravdu retro, choreografie i výkony jezdců budou stylizovány do stylu třímanéžového cirkusu z roku 1920 představujícího slony, medvědy, klauny, trapézové artisty, chrliče ohňů, krotitele lvů a mnohem více. To vše za doprovodu hudby, která vznikala v průběhu posledních pěti let a která vás přenese do minulosti a navodí mírně strašidelnou atmosféru obřího opuštěného cirkusového stanu. Svým ohromujícím novým světelným parkem a pyrotechnickými efekty nový program poskytuje ideální zázemí pro nejvelkolepější show v historii Nitro. „Věřte nám, když říkáme, že jste takovýhle cirkus ještě nikdy neviděli,“ říká Pastrana.

Podívejte se na nejlepší momenty z Retro Cirkusu zde:

Pro fanoušky, kteří prahnou po nejlepším zážitku, jsou připraveny zcela nové VIP balíčky, které za cenu 2400 Kč obsahují vstupenky na nejlepší místa v hale, stejně jako šanci se osobně setkat s Travisem Pastranou a zeptat se hvězd Nitro Circus na cokoliv. Členové Nitro Clubu také obdrží šňůrku – suvenýr a elektronicky podepsaný A2 plakát Nitro a budou mít šanci vyhrát tlumok Nitro.

Lístky na tuhle super akci koupíš na webu Live Nation!

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný