2. listopadu 2015 11:30

Jaimie Lannister vs. Jon Snow: 9 nejoblíbenějších seriálových hezounů

A kteří krasavci oslnili vás?

Hezká tvářička táhne a nemusí to nutně platit jenom v případě sexy hereček, ale rovněž sexy chlapáků. I když samozřejmě milujeme seriály kvůli charakteru postav, jejich vtípkům i komplexním zápletkám, občas je fajn nalít si čistého vína – herec sympatický od pohledu je totiž v očích diváků a divaček rovněž podstatným, ba dokonce často nejpodstatnějším kladem! Naší optikou jsme tak vypíchli devatero nejšarmantnějších hezounů pohybujících se v současných seriálech. Strefili jsme se i do vašeho vkusu, nebo jste mezi nimi svého favorita pohříchu nenašli?

9) Tom Mison alias Ichabod Crane z Ospalé díry

Chladné charisma Toma Misona padne ke smrtí, kouzly a jinou érou stíhanému Ichabodovi jako ulité! 33 let starý Angličan je fešák už na poslech – ještě než se proslavil v televizi totiž čeřil vlny v rozhlasových dramatech BBC.

8) Travis Fimmel alias Ragnar z Vikingů

Krutopřísné plenění a nekompromisní drsnost, jakou předvádí Travis Fimmel ve Vikinzích, zamotaly hlavu nejednomu divákovi. Jeho Ragnar sám o sobě zpopularizoval svébytné pánské copy a udělal z Vikingů rockové hvězdy středověku. Ragnar na Hrad!

7) Norman Reedus alias Daryl Dixon z Živí mrtví

Osamělé blues, které předvádí Daryl Dixon v Živých mrtvých, dokázalo něco, co se zdálo být nemožné – udělat sexidol divaček i z upoceného amerického vesana! V momentě, kdy je ale melancholický samotář tou nejnormálnější postavou široko daleko, holt víte, že jste skutečně na konci světa.

6) Jensen Ackles alias Dean Winchester z Lovců duchů

Sama budete v našem výběru hledat marně, jedině Dean má totiž jako ten drsnější, pragmatičtější, vtipnější a hezčí z bratrského dua právo stanout mezi velikány!

5) Nikolaj Coster-Waldau alias Jaime Lannister z Hry o trůny

Na počátku Hry o trůny se mnozí Jaimeho postavě vysmívali jako kopii Prince Krasoně ze Shreka, rychle se to však obrátilo proti nim. Díky Nikolajově přednesu se incestní vrahoun dětí dokázal stát jednou z nejoblíbenějších postav celé podívané ze Západozemí!

4) Stephen Amell alias Oliver Queen ‘Arrow’ z Arrow

Ani moderní Robin Hood se neobejde bez pořádného rance buchet a Stephen Amell ze superhrdinského seriálu Arrow to svým divákům rád a často připomíná...

3) Jon Hamm alias Don Draper z Mad Men

Byť Don Draper možná není zrovna vtipálkem k pohledání, neuvěřitelné charisma z něj dělá jednoho z největších fešáků současnosti. Swag Jona Hamma dokonce ohýbá pravidla našeho přehledu, poněvadž drama Mad Men z prostředí reklamní agentury už před pár měsíci došlo svého definitivního finále!

2) Nathan Fillion alias Richard Castle z Castla na zabití

Jeden z největších žijících sympaťáků naší generace dlouho čekal na svou šanci. Oslnil nás už ve Firefly, po zrušení seriálu byl však nucen přijímat spíše menší roličky. Seriál Castle ale ukazuje, že kvalita se nakonec vždy prosadí – zvláště, když má tak šarmantní zjev.

1) Kit Harington alias Jon Snow z Hry o trůny

Druhý zářez Hry o trůny a čestné první místo nemohl utržit nikdo jiný. Kit Harington sice není nejlepší herec zeměkoule, jako chodící idealismus ve světě plném hrdlořezů a šílenců si ale získal srdce všech fanoušků. No a navíc disponuje kukučem, který by rozpustil i ledy i Antarktidy...

Ospalá díra pokračuje v pondělí ve 20.15 na Prima COOL.

(lol)

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný