25. července 2023 13:27
Adam Vala

Známá influencerka Madison Beer se pustila do hádky s fanouškem. Internet jí za to tleská

Známá americká zpěvačka Madison Beer si na Instagramu neodpustila střet s fanouškem kvůli jeho nezdvořilému komentáři. Po jejích slovech si ponese doživotní trauma.

Představa, že k sobě všichni na internetu budou milí, vzájemně se budou respektovat, nikdo nikomu nebude nadávat, a společně tak vytvoříme lepší a bezpečnější komunitní prostor, je bohužel tváří v tvář současné realitě sice hezká, ale zároveň zoufale naivní. Negativní komentáře se staly neodmyslitelnou součástí internetu a své o tom ví bohužel i známá americká zpěvačka Madison Beer.

Zpěvačka, a v poslední době také streamerka či influencerka, pochopitelně většinu takových poznámek ignoruje, nedávno ale udělala výjimku poté, co jí jistý „fanoušek“ napsal následující komentář k fotce na Instagramu: „Ahoj Madison, všiml jsem si, že tvé nohy a ruce tloustnou. Prosím, běž si zacvičit, my muži máme rádi jen hubené dívky. Tvůj obličej už je dokonalý, ale prosím, milujeme dívky s tenkým pasem.“

Jak nejspíš tušíte, netrvalo dlouho, a zpěvačku začali ostatní fandové před mladíkem bez špetky sebereflexe okamžitě bránit. Záhy na to se ale do konverzace zapojila i samotná Beer. Její slova si pak uživatel „hamzakwj“ nejspíš bude pamatovat do konce života.

„Tebe bych se nedotkla desetimetrovou tyčí ani kdybys mi za to zaplatil milion dolarů.“ Auvajs. Nutno dodat, že její reakce sklidila na sociálních sítích potlesk a gratulace ostatních za to, že je vzorem všech mladých dívek a žen. A zatímco většinou tímto podobné příběhy končí, tenhle nabídl ještě jeden nečekaný zvrat na konec.

Předtím jsme zmínili nedostatek sebereflexe na straně onoho fanouška, důkaz pro takové tvrzení přitom poskytl on sám. Později totiž na Instagramu sdílel reakci, ve které Madison vzkázal, že trpí depresí, je bipolární, a ona je jeho největší platonickou láskou. Její slova mu tak zlomily srdce. Následně však napsal, že ji a její písničky podporoval, i když nejsou moc dobré, a že si o ní myslel, že je milou osobou, milé osoby se ale takhle ke svým fanouškům nechovají. No, jak vidno, někomu zjevně chybí nejen velká dávka sebereflexe, ale vůbec schopnost vnímat realitu. Mladík si následně smazal či deaktivoval svůj účet. Celá tahle zbytečná interakce tak zjevně ublížila víc jemu než samotné zpěvačce a svět může zase klidně spát.

Zdroj: Dexerto, Instagram

Adam Vala

Sdílejte článek
Štítky Instagram fanoušek Internet Influencer Madison Beer

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný