14. října 2024 12:15
Těhotnej kuchař

Těhotnej kuchař jasně rozhodl, kam kečup nepatří. Kromě špaget a pizzy dokonce ani k párku

Víš kam patří nebo nepatří kečup? - Těhotnej kuchař

Máte v lednici kečup jako svatý grál a záchranu pro většinu vašich jídel? Influencer Těhotnej kuchař má na používání kečupu jasný názor. Například takové špagety podle něj mohou jíst s kečupem jen studenti na kolejích nebo děti, které je ještě ‚chálujou‘ rukama...

Influencer Těhotnej kuchař naučil mnoho svých fanoušků vařit, jak sami rádi zmiňují v komentářích pod jeho recepty s humorným komentářem. Kromě receptů ale vydává také nejrůznější rady a tipy, například kam patří nebo nepatří kečup.

„Pojďme si jednou provždy udělat pořádek v tom, kam kečup patří, a kde je to vražda v přímém přenosu,“ začíná Těhotnej kuchař svůj tutoriál a následně se z jeho úst můžete dozvědět, že:

  • Hranolky a kečup jsou nejvíc nejlepší kámoši. Tady je to v podstatě povinnost.
  • Jestli si ale kečup nastříkáš na pizzu, tak každý, kdo tě uvidí, má právo přetáhnout tě plochou stranou meče přes záda. V Itálii dokonce dostaneš razítko do pasu a už se do té země nepodíváš. Nikdy.
  • Naopak k rannímu toastu se šunkou a sýrem, tam kečup hraje D-dur!
  • K horkému párku si kečup můžeš dát, pokud je ti do 12 let. Od 12 do 15 už musíš napůl s hořčicí. A od 15 s kečupem konec. To samé platí i pro párek v rohlíku, ale u hot dogu je situace jiná...

Kam ještě byste podle Těhotnýho kuchaře kečup rozhodně dávat neměli a jaká jídla naopak dokáže vylepšit? Vše zjistíte ve videu v úvodu článku.

Máte rádi komentář Těhotnýho kuchaře? Podívejte se také na jeho doporučení a odpověď na důležitou otázku, jak správně jíst krupicovou kaši:

Těhotnej kuchař

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Zábavný / Publicistický