30. dubna 2024 12:20

Francis Ngannou přišel o patnáctiměsíčního syna. Kondoloval mu i McGregor

Legendární kamerunský bojovník Francis Ngannou prožívá nejtěžší chvíle svého života. Na sociálních sítích potvrdil, že přišel o patnáctiměsíčního syna.

„Jaký je smysl života, když to, před čím se zuby nehty snažíme utéct, nás nakonec zasáhne nejvíc!? Proč je život tak nespravedlivý a nemilosrdný? Proč nám život vždycky bere to, co nemáme? Jsem už sakra unavený,“ svěřil se zdrcený zápasník se svou nekonečnou bolestí na sociální síť X.

Pod smutným příspěvkem rychle přibývají kondolence od hvězd MMA. „Je mi moc líto tvé ztráty, Francisi, moje modlitby jsou v tuto chvíli s vámi a vaší rodinou,“ napsal irský zápasník Conor McGregor.

„Vedle něj jsem byl tou nejlepší verzí sama sebe, ale nyní vlastně nevím, kdo jsem. Život je tak nefér. Rozdává rány do míst, která bolí nejvíc. Jak se mám s něčím takovým vyrovnat? Jak s tím mám žít? Prosím, pomozte mi, pokud máte nějakou radu. Opravdu nevím, co dělat a jak se s tímhle vším vyrovnat,“ dodala hvězda bojových sportů otevřeně.

Čtěte také: Slovenský komentátor zkolaboval při tenise. Televizní osobnost je v kritickém stavu

Sedmatřicetiletý Ngannou má za sebou působivou kariéru. Byl šampionem těžké váhy v UFC, nejslavnější MMA organizaci světa. Svět UFC ale opustil a vydal se na boxerskou dráhu, stal se hvězdou organizace PFL. V říjnu se utkal s Britem Tysonem Fury, po desetikolové bitvě prohrál na body. Ve druhém boxerském zápase ho knokautoval britský boxer Anthony Joshua.

Zdroj: Evening Standard, Daily Mail

Video, které jste mohli minout: Leukémie. A pak ještě jednou. Weitz se rve s nemocí, chce zase hrát

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný