24. července 2024 13:00
redakce Prima Cool

TV Prima již po deváté přichází se sportovním dnem pro celou rodinu. ALPINE PRO Prima Run proběhne na Výstavišti Holešovice již 24. srpna

Běháte rádi, sportujete a pohyb vám přináší radost? Pokud jste alespoň jednou odpověděli „ano“, máme skvělou zprávu! Televize Prima pro vás připravila již devátý ročník tradiční celodenní akce plné endorfinů, zábavy a setkání s celebritami. ALPINE PRO Prima Run je událostí, kterou si nemůžete nechat ujít. Zapište si datum 24. srpna do svého diáře!

V sobotu 24. srpna se již po deváté uskuteční amatérský závod, ve kterém si délku trati najde celá rodina. Na trať se mohou vydat profíci i amatérští běžci, maminky s kočárky, děti, ale i pejsci. ALPINE PRO Prima Run je jedinečný pětikilometrový závod, který je hlavně o zábavě, i když čas se měří a mnozí bojují naplno o stupně vítězů. Přijďte se bavit a užít si konec léta ve sportovně-rodinném duchu.

V rámci startovného je tričko ALPINE PRO v hodnotě 599 Kč pro dospělé a 499 Kč pro děti. Neváhejte a zaregistrujte se na ALPINE PRO Prima Run už dnes! Jak vysvětluje Václav Hrbek, majitel společnosti ALPINE PRO: „Pro sportovce jsme připravili unikátní běžecká trička, která jim i po delší době připomenou, jakého závodu se účastnili a jak skvělí jsou. Triko nelze získat jinak než registrací, a právě tato trička budou důkazem i připomínkou toho, že se závodu účastnili – a je jedno, v jakém pořadí nakonec doběhli. Limitovaná edice závodních triček je z lehkého a prodyšného materiálu, což usnadňuje sportovní výkon.“

Ať už jste zkušený běžec nebo teprve začínáte, tento závod na 5 km je ideální pro všechny, kteří si chtějí užít zábavu a pohyb. Pro nejmenší běžce je připraven dětský běh od 300 metrů, takže si celá rodina užije den plný sportovních aktivit. „Náš rodinný den spojený s během je skvělým příkladem toho, jak rozhýbat celou rodinu. Proto máme i dlouhodobě vypsanou dětskou kategorii. Těšíme se na všechny, kteří si chtějí aktivně zaběhat nebo si jen tak užít sobotní odpoledne s přáteli. O zábavu a doprovodný program se postarají tváře televize Prima, které dorazí podpořit všechny účastníky závodu,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf pořádající agentury SOLOOTIONS. Kromě toho na děti čeká bohatý pohybový doprovodný program, takže se mohou přebytku energie zbavit i při dalších aktivitách. Mimo jiné na všechny účastníky čeká koncert zpěváka Simona Oppa a autogramiáda herců ze seriálu ZOO.

Nadační fond Terezy Pergnerové, jakožto partner ALPINE PRO Prima Run, chce touto cestou umožnit dětem i rodičům z rodin v obtížných životních situacích prožít den plný aktivit. „Je skvělé propojit sportovní nadšence s naší touhou pomáhat, myslím si, že je důležité vzít rodiny, které se potýkají s opravdu nepředstavitelnými obtížemi, na akci, během které si odpočinou, zažijí zábavu a uvolní se. Nelze žít pořád ve stresu z toho, co přinese zítřejší den. Je důležité i lidem v těžké životní situaci připomínat, že je důležité se radovat. I s tím jim rádi pomůžeme,“ vysvětluje Tereza Pergnerová.

Kromě dalších aktivit partner ALPINE PRO Prima Run – Zdravotní pojišťovna OZP – na místě umožní sportovcům nechat si změřit zrak a absolvovat vyšetření přístrojem InBody s tiskem výsledků, pro perfektní tělesnou diagnostiku.

Děti si užijí program se společností SEVT. Dětský běh se Sevtíky a následný doprovodný program může být malou připomínkou toho, že škola se blíží. SEVT.cz je lídr v oblasti vzdělávání, školních, výtvarných a kancelářských potřeb. Řadí se mezi nejspolehlivější e-shopy a je držitelem ocenění ShopRoku v letech 2018 - 2023 V nabídce najdete také rozmanitou nabídku knižního sortimentu, zaměřenou především na vzdělávání, odbornou literaturu a publikace pro děti, dále hry a hračky s důrazem na edukační vlastnosti a v neposlední řadě také stále více se rozvíjející oblast hygieny a drogerie. Zboží můžete zakoupit ve dvou kamenných prodejnách a na e-shopu www.sevt.cz.

Společnost ELIMON a. s. dodává elektřinu a plyn svým spokojeným zákazníkům již 20 let. Těšit se na bohatý doprovodný program na akci, zastřešený společností Elimon, můžete už nyní. Připraven je nejen pro běžce. Čeká vás malování na obličej či dodání energie popcornem a další zábava.

Co je podnikatelskou filozofií společnosti ELIMON? Nabízet svým zákazníkům, na základě provedeného vstupního energetického poradenství, optimální výběr vhodného produktu, který by maximálně snížil náklady na energie. To vše při uspokojení všech individuálních potřeb zákazníka. Nabízí SVĚŽÍ ENERGII, která je taktéž úzce spjata s filozofií celé společnosti.

Děkujeme společnosti FCC Česká republika, partnerovi v oblasti odpadového hospodářství, který společně s námi pečuje o životní prostředí.

Jak se registrovat na den plný zábavy? Navštivte ALPINE PRO Prima Run | Praha | 24. 8. 2024 (prima-run.cz)

Těšíme se na všechny sportovní nadšence!

redakce Prima Cool

Sdílejte článek
Štítky ALPINE PRO Prima Run

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický