19. června 2023 16:55

V 5. sérii Stranger Things bude i legendární hvězda z Terminátora

Městečko Hawkins přivítá skutečnou hereckou legendu sci-fi filmů.

Seriál Stranger Things chystá pro svou pátou a poslední sérii opravdu velké věci. Aktuálně oznámil, že pro ni získal herečku Lindu Hamilton, která proslula především jako neohrožená hrdinka Sarah Connor ze série Terminátor. Lepší posilu by seriál stavící na nostalgii osmdesátých a devadesátých let hledal jen těžko.

Další zprávy už jsou však méně pozitivní. Natáčení mělo původně začít v červnu 2023, ale showrunneři seriálu, bratři Dufferové, už dříve řekli, že ho budou muset pozdržet z důvodu velké stávky zámořských scenáristů, která znemožňuje úpravy příběhu a dialogů, které jsou u tak velké produkce nutností. Zatím víme, že se první díl bude jmenovat The Crawl neboli Plížení. Kolik bude mít finální sezona dílů a na kolik etap se bude vysílat, však dosud nebylo zveřejněno.

Co se týče hereckých hvězd z éry, kdy se seriál odehrává, tak kromě Winony Ryder, která hraje Joyce, jsme viděli už třeba i Matthewa Modina z filmu Olověná vesta, Roberta Englunda známého jako představitele hororového Freddyho Kruegera nebo Seana Astina, který prorazil v osmdesátkovém seriálu Rošťáci, ale známe ho hlavně jako Sama z Pána prstenů.

Zdroj: IGN

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný