3. října 2023 11:40

Drsní zápasníci se v Prostřeno! neobejdou bez pomoci. Jistit to budou přítelkyně i babička na telefonu

Zápasníci - Prostřeno! S28 (26)

V kuchařské soutěži se tento týden utkají bojovníci MMA. Tohle prostředí jim blízké asi nebude, a tak se můžete těšit třeba na trápení s úkolem týdne, kterým bude veganská pomazánka. Zápasníci budou v kuchyni nervózní, a tak využijí veškerou pomoc, kterou jim jejich okolí poskytne.

Pondělní vaření patří zápasníkovi MMA Lukáši Olejníkovi. Jeho vaření probíhá v profesionální kuchyni kamaráda šéfkuchaře. Pomohl mu i při sestavování menu a nutno říct, že si na jeho carpaccio roládě, hráškovém krému nebo jehněčích kotletkách soupeři opravdu pochutnají. Jistit ho bude přítelkyně Kristýnka, která bude fungovat jako psychická podpora a pomůže s úkolem týdne – veganskou pomazánkou. Soupeři jsou překvapení, že se dá čočka jíst i jinak, než znají ze školní jídelny.

Nejvíc kritiky projevuje u stolu Václav Mikulášek, který si nechává říkat Baba Jaga. Ten bude vařit v úterý. Jelikož se jeden čas vařením živil, ostatní jej považují za profesionála. O to větší budou mít očekávání. Václav své soupeře nebude hostit u sebe doma. Žije totiž na severu Moravy a tam nechtěl hosty tahat. Pro Prostřeno! si tedy vypůjčí byt, kde se ubytuje se svým pejskem a navaří tam. Václav si je vědom toho, že není ve své kuchyni, a sází na snadnější menu, než by vařil normálně. I tak ale v kuchyni zažije horké chvilky. Vašek podcení přípravu a nebude mít svůj den. Splete si šlehačku a smetanu na vaření, kulajda bude podle někoho sražená a steak příliš propečený.

Matúš Juráček si bez babičky neporadí:

Před soutěží byla Arleta na kurzu u Pohlreicha

Ve středu se k plotně postaví MMA zápasník David Hošek. Celý večer mu bude pomáhat přítelkyně. V odlehčeném menu nebude chybět jeho oblíbený cottage, ale také krevety. Ty nepotěší Václava, který je na ně silně alergický. Hosty potěší zábava, při které je David vezme do psího útulku. Arleta doma pejska ještě nemá, a tak se ji ostatní budou snažit přesvědčit, aby to změnila. Dojde i na debatu o tom, zda by pánové svoje děti dali na MMA. Čtvrteční vaření pojme jako výzvu trenérka Arleta Krausová. Také ona se v kuchyni pořádně zapotí. Zvolí totiž docela složité menu.

Při jeho čtení pánové nebudou vědět, co je čeká. Budou se bát, že Arleta připraví velmi zdravou kuchyni. Arleta ovšem pány překvapí tím, že byla na kurzu u Zdeňka Pohlreicha a naučila se od něj dělat steaky. Páteční vaření si vezme na starosti profesionální MMA zápasník Matuš Juráček. Ten má rád Slavii, baví ho chodit ven se psem panem Oldřichem a tráví čas se svojí rodinou a přáteli. Myslí si, že je velmi přátelský a bývá rád středem pozornosti. U plotny často nestojí, ale na svůj hostitelský den se náležitě připraví. Menu natrénuje a pro nákup pošle babičku. Ta mu bude radit i po telefonu, stejně jako jeho partnerka. Jestli se bude hrát fér, nebo se začne taktizovat, uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovkách.

Zdroj: Autorský text

Petra Jaroševská

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický