30. října 2023 13:55
redakce Prima Cool

POP COOLT je tady! Hostem prvního dílu bude dnes ve 21:30 Mikýř

POP COOLT je zábavný popkulturní kompas pro 21. století, kde se dozvíte vše, co vás baví a zajímá ze světa filmů, seriálů, her, komiksů a umění. Ukážeme vám zákulisí, prozradíme filmové triky a představíme novinky z kin i streamovacích služeb. Těšit se můžete i na zajímavé VIP hosty. To vše pod taktovkou moderátorů Alžběty Trojanové a Mikoláše Tučka spolu s Terezou Tobiášovou.

První díl zbrusu nového pořadu představí novinky nejen na poli seriálů i filmů dostupných napříč nejrůznějšími streamovacími platformami, ale například i mezi komiksy nebo počítačovými a mobilními hrami s popkulturní tematikou. Chybět samozřejmě nebudou tipy na sledování filmů i seriálů na televizních kanálech i v kinosálech. Expert Kinoboxu rozebere do detailů tři tituly, které vystihují esenci Hollywoodu. Moderátoři pořadu se přihlásí z premiéry seriálu Ahsoka a nabídnou rozhovory s českými dabéry seriálu i jeho největšími fanoušky. Tereza Tobiášová se podívá do historie televize Prima, která letos slaví 30 let. Pořad přinese i osobní doporučení moderátorů, které seriály by vám rozhodně neměly uniknout.

Speciálním hostem dílu bude Martin Mikyska alias Mikýř, který mimo jiné prozradí, proč se nebojí, že za svoje videa dostane „do držky“. Představí i svůj nový chystaný pořad a vysvětlí, proč byl praotec Čech pravděpodobně kriminálník. Podělí se o svoje oblíbené hry, filmy i seriály a znalosti o nich bude muset prokázat v záludných kvízech našich moderátorů. Uhodne například, který film se skrývá pod nápovědou „Jedna spokojená žena“? A proč by si chtěl vzít Duda z filmu Big Lebowski?

POP COOLT sledujte na Prima COOL v pondělí 30. října ve 21:30.

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný