16. listopadu 2023 16:13

Percy Jackson řádí v novém traileru plném akce, monster i hereckých hvězd

První velký trailer seriálu Percy Jackson a Olympané

Před čerstvým plnokrevným trailerem vypadá předchozí upoutávka pouze jako malý předkrm.

Nové a podstatně věrnější seriálové zpracování Percyho Jacksona, jehož spolutvůrcem je i autor knižní předlohy Rick Riordan, konečně vyložilo karty a ukazuje nejen všechny hlavní postavy, ale láká na vlastní varianty antických bohů i mytických monster.

Jádrem příběhu a tedy i traileru je ústřední trojice Percy (Walker Scobell), Annabeth (Leah Jeffries) a Grover (Aryan Simhadri), ale pokochat se můžeme taky pohledem na herecké hvězdy, jakými jsou nedávno zesnulý Lance Reddick (jako Zeus), Adam Copeland (Areus), Jason Mantzoukas (Dionýsos), Megan Mullaly (Alléktó), Toby Stephens (Poseidón), Glynn Turman (kentaur Cheirón) nebo Lin-Manuel Miranda (Hermés). A dostalo se i na Lotus Hotel a Casino!

První osmidílná sezona adaptující první knihu bude o tom, jak se dvanáctiletý Percy Jackson z New Yorku dozví, že je synem olympského boha moří Poseidóna, tedy že je polobohem. Musí se spojit s přáteli obdobného původu a absolvovat cestu Amerikou, aby vrátil Diův blesk na Olymp, ale taky zachránil svou matku ze spárů podsvětí.

Percy Jackson a Olympané dorazí na Disney+ v prvních dvou epizodách už 20. prosince.

Zdroj: Collider, Polygon

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný