17. září 2024 10:15
Martin Kolář

Startuje Partička Nová krev II

Po loňské úspěšné sérii se vrací novinkový formát Partička Nová krev II, který spojuje oblíbené hry z legendární Partičky, hledání improvizačních talentů i komiky, které máte rádi. Komu se podaří dojít až do finále a získat vítězství v této netypické disciplíně? Pojďte se pobavit na účet odvážných nováčků!

Od 30. září každé pondělí ve 21.15 premiérově na Prima COOL

Talentová soutěž o nejvtipnějšího improvizátora. Pozor! – to není Prima Partička, to je Partička Nová krev. Budeme hledat rozeného vtipného improvizátora, protože i improvizace je talent. Účastníci projdou sítem úkolů a her známých z Partičky, aby na konci zůstal jen ten nejlepší. Podaří se sestavit oživenou Partičku, novou krev? Novinkou letošní série je, že porotu této inovativní show tvoří Richard Genzer, Michal Suchánek, Dan Dangl a do čtveřice se k nim za porotcovský stolek přidává Michal Novotný. Průvodcem a režisérem těchto zábavných večerů plných improvizačních soubojů není nikdo jiný než osvědčený otec Partičky – Daniel Dangl.

Aktuální řada přinesla po loňské premiéře mnohem větší zájem účastníků, kteří se chtějí stát novou tváří Partičky. A podle hodnocení porotců také vzrostla několikanásobně úroveň soutěžících. Možná je to tím, že už tuší, do čeho půjdou, a rovněž naši hodnotitelé ví, jak v nich skrytý improvizační talent odhalit. Během dvanácti dílů postupně vybereme finálovou sestavu těch nejlepších, až z nich nakonec zůstane superfinálová improvizační čtyřka. Ale vítěz bude jen jeden a tomu se stejně jako loni dostane pocty zahrát si se skutečnou legendární Prima Partičkou v Silvestrovském speciálu i dalších partičkovských dílech a show.

Martin Kolář

Externí redaktor Prima COOL a Prima ZOOM

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický