4. října 2023 12:15

Improvizace není pro sraby! Novotný a Genzer promluvili o tom, jak asi hrají v soukromí

Genzer a Novotný o improvizaci

Richard Genzer (56) a Michal Novotný (44) patří k hercům, kteří se improvizace rozhodně nebojí. O tom mimo jiné svědčí, že roky vystupují v oblíbené Partičce. Jak to mají herci s improvizací v soukromém životě?

Michala Novotného a Richarda Genzera jsem potkali na tiskové konferenci, kde stanice Prima COOL představovala svoje podzimní novinky. Dobře naladění herci na kameru s chutí povyprávěli o tom, zda svůj improvizační talent využívají i v soukromí. Oba pánové se pouze zdráhali odpovědět na otázku, zda si myslí, že muži mají k improvizaci větší talent než dámy.

Celý tým Partičky se ale hlavně těší na čtvrtek 5. října, kdy na stanice COOL představí vylepšený formát oblíbené improvizační show.

Tentokrát porota ve složení Richard Genzer, Michal Suchánek a Dano Dang bude hledat kolegu z řad veřejnosti, který se také improvizace nebojí. Moderátorem zábavných večerů plných improvizačních soubojů bude Michal Novotný.

Porota postupně vyberem finálovou dvanáctku a z ní už za pomoci diváků vznikne nová improvizační čtyřka. Ale nejlepší může být jen jeden a je možné, že se mu dostane pocty objevit se na jevišti s kolegy z legendární Partičky.

Partička – Nová krev poběží na Prima COOL od 5. října každý čtvrtek ve 21:15

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný