17. května 2023 13:45

Seriálový Indiana Jones, v němž se mihne i Harrison Ford, konečně bude online

Pamatujete si seriál Mladý Indiana Jones? Teď si ho po mnoha letech budete moct pustit!

Aktualizace: Mladý Indiana Jones bohužel bude mít online premiéru jen v USA, Česko má nakonec smůlu. Nééééé!

Když George Lucas vymyslel Indiana Jonese, rozhodně ho nechtěl držet jen na velkém plátně. Slavný archeolog se brzy probojoval i do románů, komiksů a her, zdaleka nejvíc pozornosti (mimo velké plátno) ale přitáhl seriál Mladý Indiana Jones.

Indyho si v sérii 22 televizních filmů zahráli tři herci – Corey Carrier (8–10 let), Sean Patrick Flanery (16–21 let) a George Hall (93 let), který všechny příběhy vyprávěl. Ve dvacátém filmu nazvaném Tajemství Blues měl navíc cameo Harrison Ford, jenž ztvárnil padesátiletého Indyho, a dokonce si stihl zahrát na saxofon.

Mladý Indiana Jones běžel mezi lety 1992–1996 v televizi a poté vyšel na DVD, v posledních patnácti letech ale byl v podstatě nesehnatelný. Dlouho se kroutilo hlavou nad tím, proč není na Disney+, a nyní konečně přišla odpověď. Disney si jeho vydání šetřil k premiéře pátého filmu s Indiana Jonesem, který jde do kin 29. června.

Kdy se tedy očekávaná předehra rozjede? Všechny čtyři celovečeráky i Mladý Indiana Jones budou k dispozici od 31. května. Fanoušci ikonického dobrodruha tak mají najednou postaráno o desítky hodin zábavy!

Zdroj: Comic Book Movie

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný