26. září 2024 10:30
redakce Prima Cool

Nový Fotr na tripu: Strašidelná Transylvánie, jak ji chcete poznat!

Baví vás pořad Fotr na tripu s Pepou Vrtalem a jeho smečkou? Pak si nenechte ujít další díl, který vás tentokrát zavede na nejzajímavější místa Evropy. Posádka začne svou cestu mezi upíry a skončí v městečku zázraků. Dívejte se už 2. října večer na Prima COOL.

Tajemná místa Evropy, děsivé příběhy evropských hor, ale i zázračná místa, to vše v nové řadě Fotra na tripu s Pepou Vrtalem, dcerami Josefínkou a Leontýnkou a psem Lumi.

Koho potkají během svých cest tentokrát? Medvědy, upíry, a také Čechy.

Parta bude objevovat tajemství v Rumunsku. Najdeme místo, kde se kutálejí předměty do kopce, také strašidelné jeskyně. Ale začne v oblasti Maramureš. Na hřbitově. Veselém hřbitově. Jediném hřbitově na světě, kde je dovoleno se smát. Na náhrobcích jsou příběhy těch, kdo na daném místě odpočívají. Navíc z nich vyčtete i řemesla, která zanikají. Jak poznamená Pepa: „Dva obrázky definují pobyt na této planetě… Asi to stačí.“

Další místo – je bez signálu. Což může být problematické při cestování s teenagery, Fotr je ale připraven na všechno. Satelitní internet vyřeší vše. Jen to, že Lumi se musí poprat se zvědavostí nesocializovaných vesnických tuláků, může být občas problematické.

Další zastávkou bude silnice, která vede po antigravitačním kopci. Takže i láhev se kutálí do kopce. Fotr je na rozpacích, protože z fyziky měl jedničku. A své jistoty si vzít nechat nechce.

Jak vypadá rumunské ubytování, kde se vaří, a jaká místa se vyplatí vynechat, případně naopak pořádně prozkoumat? Dívejte se… Už ve středu 2. 10. ve 21.25 na Prima COOL.

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický