28. srpna 2023 16:55

Slavný děsivý seriál se vrací v traileru, který uchvátí všechny fanoušky hororu

Trailer čtvrté sezóny seriálu Creepshow

Na své si přijdou nejen fanoušci klasického hororu, ale taky bizarního humoru a ujetých nápadů.

Hororový seriál Creepshow láká čerstvým trailerem na čtvrtou sezonu, která dorazí v ten nejlepší možný termín – v době Halloweenu 2023. Svou povídkovou strukturou navazuje na stejnojmenné kultovní hororové béčko z roku 1982, které režíroval George A. Romero podle scénáře Stephena Kinga.

„Creepshow je stále tou největší zábavou, při které vám bude běhat mráz po zádech. Oživí sérii komiksových příběhů, které zkoumají hrůzy od vražd, nestvůr, monster a přeludů až po nadpřirozené a nevysvětlitelné. Nikdy nevíte, co bude na další stránce,“ popisuje oficiální synopse. Stejně jako původní film vychází seriál z klasických sešitů vydavatelství EC Comics z padesátých let, tedy z Tales from the Crypt, The Vault of Horror nebo The Haunt of Fear.

Svou komiksovou inspiraci hrdě přiznává i vizuální a grafická podoba díla. A pokud patříte mezi skutečné fanoušky, jistě jste v traileru poznali i herce Toma Atkinse ze zmíněného osmdesátkového filmu, který se objevil taky v hororech jako Krvavý Valentýn, Mlha nebo Maniac Cop.

Čtvrtá sezona nabídne celkem pět zhruba 45 minut dlouhých epizod a stojí za ní Greg Nicotero, proslulý hollywoodský maskér, který působil taky jako výkonný producent a režisér mnoha epizod seriálového hitu Živí mrtví.

Zdroj: Comic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný