9. listopadu 2023 14:45

Charlie Sheen je zpět! Perlí v traileru nové komedie od tvůrce Dva a půl chlapa

Trailer komediálního seriálu Bookie

Sázení je druhá nejstarší profese. Těžko se divit, že se do ní zapletl i Charlie Sheen.

Charlie Sheen se vrací z dlouholetého hereckého důchodu. Stane se tak v komediálním seriálu ze sázkařského podsvětí. Jmenuje se Bookie a dává ho opět dohromady s Chuckem Lorrem, tvůrcem hitového seriálu Dva a půl chlapa, ale třeba i pecky Teorie Velkého třesku.

Temná a pořádně štiplavá komedie se soustředí na Dannyho (Sebastian Maniscarlo), jak se snaží ukočírovat svou ilegální bookmakerskou síť v LA. Pomáhá mu jeho nejlepší kamarád a bývalý hráč NFL Ray (Omar J. Dorsey), v pouličních kšeftech sběhlá sestra Lorraine (Vanessa Ferlito) a napravený drogový dealer Hector (Jorge Garcia). Společně se snaží přijít si k rychlým prachům a nějak se vypořádat s méně stabilními a často pořádně zadluženými klienty, mezi které patří i postava Charlieho Sheena.

Věčný bouřlivák Charlie Sheen neměl od roku 2017 žádnou větší roli, kromě jednoho camea a účasti ve videoklipech. Uvidíme, jak velký prostor mu připravil jeho dlouholetý tvůrčí parťák. Připomeňme, že Sheen v roce 2011 veřejně zostudil Lorreho i celý tým Dva a půl chlapa, za což byl z show vyhozen a jeho postava zabita. Později vyjádřil lítost a Lorre připustil, že si umí představit jejich další spolupráci, k níž nakonec skutečně došlo.

Seriál Bookie startuje na zámořských obrazovkách už 30. listopadu 2023. Český termín nebyl zveřejněn.

Zdroj: Screen Rant, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický