18. dubna 2024 12:00

Podívejte se, jak svůdná Sandra Nováková pózovala pro květnový Playboy

Květnový Playboy – svůdná Sandra Nováková při focení

Titulní strana květnového Playboy oslavuje ženskou krásu s českou herečkou Sandrou Novákovou.

Několik dnů před dvaačtyřicátými narozeninami našla odvahu a zapózovala pro Playboy. Na nabídku nafotit titulní stranu reagovala Sandra takto: „Manžel říká, že mám posledních 14 dnů na to, nafotit Playboy. Pak už je to pasé.“ A ještě dodala: „Manžel si přeje mít dívku z Playboye, tak mu ten sen ráda splním.“

Přestože její manžel naznačuje, že éra fotografování pro Playboy se u ní krátí, Sandra nám věnovala svůj čas několik dnů před dvaačtyřicátými narozeninami. Výsledek? Perfektní kombinace půvabu, křivek a sex-appealu, kterou zdůrazňují diamanty a luxusní hodinky od společnosti ATT Investments.

Pod taktovkou renomované fotografky Anny Koniaevy vznikly snímky, které nás zavádějí do světa hravosti, rafinovanosti a smyslnosti. Připravte se na nezapomenutelnou podívanou do světa Sandry Novákové, jak jste ji ještě neviděli, pod vedením producenta Jána Bulky.

Ostatní lákadla únorového vydání zahrnují rozhovor se senátorem Zdeňkem Hrabou, odpovědi Žofie Dařbujánové na dvacet otázek a ohlédnutí za setkáním porotců castingu Hledáme Playmate 2024 během Playboy večeře.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Květnové číslo Playboye je v prodeji od 18. dubna 2024.

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný