4. srpna 2023 12:10
Adam Vala

Mia Khalifa právě naštvala spoustu lidí. Co si bývalá hvězda filmů pro dospělé myslí o manželství?

Bývalá hvězda filmů pro dospělé Mia Khalifa sdílela na TikToku kontroverzní video, v němž ženám vysvětluje, jak má fungovat manželství.

Miu Khalifu asi netřeba představovat. Bývalá hvězda filmů pro dospělé se sice v branži příliš dlouho neohřála, i za své krátké působení se však stihla navždy zarýt do paměti drtivé většiny fanoušků. Díky tomu se z ní mohla později stát úspěšná influencerka a podnikatelka, která se v těchto dnech soustředí zejména na modeling, propagaci značek, které ji nějakým způsobem oslovují, případně komentování sportovních přenosů, streamování, nebo jiným zábavným činnostem.

Nyní se však 30letá kráska dostala opět do hledáčku kritiků, když na TikToku sdílela svůj kontroverzní postoj ke svatbě a závazkům. Khalifa se ve videu označila za Toma Bradyho manželství. Bývalá pornohvězda se totiž poprvé provdala, když jí bylo 18. Rozvedla se následně v 21 letech, ve 25 se opět provdala, o tři roky později znovu rozvedla, další zásnuby pak přišly o rok později ve 29 letech. Ty však ztroskotaly ještě před svatbou, když jí bylo 30. Kromě vtípku, že se udržuje svobodnou, kdyby se jí náhodou poštěstilo sbalit legendárního fotbalistu Bradyho, pak ale dodala, že by se ženy neměly bát opustit své muže.

Kontext samozřejmě byl, že by se toho ženy a dívky neměly bát, pakliže cítí, že ve vztahu nejsou šťastné. Podle ní totiž svatba není žádný posvátný závazek, ale jen kus papíru. Jistě, je to závazek, ale pokud člověk nedostává z manželství to, po čem toužil, pak neexistuje důvod, proč by měl v takovém závazku zůstávat.

@miakhalifa Replying to @Nikki Jones ♬ original sound - Mia K.

Každopádně ihned po sdílení se do úspěšné influencerky opřeli kritici, kteří naopak zastávají názor, že manželství je svým způsobem posvátné, a že to rozhodně není jen kus papíru. Khalifu ale kritizovali i ti, kteří to až tak moc nehrotí, pořád ale řeší důsledky rozvodu dvou lidí, zejména pokud jsou do toho zapleteny i děti. Jinými slovy záleží na kontextu a rozhodně nelze jednoduše říct, že by se lidé měli hned začít rozvádět, když nejsou v manželství spokojení. Na prvním místě by měl být dialog a snaha dojít ke smíření – zejména, pokud se oba lidé v manželství opravdu milují, rozvod je naopak až to poslední řešení.

Zdroj: OutKickTikTok

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický