5. prosince 2023 16:30
redakce Prima Cool

MAGIC SHOW s Radkem Bakalářem vyráží do vašich měst

Kouzelník a iluzionista Radek Bakalář, který svými kousky dostal do úzkých snad všechny známé celebrity včetně Libora Boučka, Michala Suchánka, Honzy Dědka, Adély Gondíkové nebo Terezy Pergnerové, se rozhodl vyrazit na turné.

Pro diváky si připravil bezmála dvouhodinovou show, ve které zažijí neuvěřitelné věci jako například levitaci diváka z publika nebo absolutní manipulaci vnímání reality a otočení toho, co je a není pravda. Navíc se úplně každý divák stane součástí jeho nepochopitelných iluzí. Díky pořadu MAGIC SHOW na Prima COOL dostával nespočet zpráv, že to, co dělá, nejde udělat před živým publikem a že se jedná o kamerové triky, ale podle všech dostupných informací jsou právě ona vystoupení před diváky to, co už přes patnáct let dělá. Jeho odpověď ve formě dvanácti zastávek po českých městech je proto více než pochopitelná. Dá se říci, že si Radek jako další vzácné hosty do MAGIC SHOW vybral právě vás! Vás všechny, kteří si tuhle jedinečnou šanci nenecháte ujít.

MAGIC SHOW se zajímavými hosty si můžete také připomenout od 25. 12. každé pondělí ve 21:25 na Prima COOL.

Přijďte prožít neopakovatelný večer s Radkem Bakalářem, nejvyhledávanějším V.I.P. iluzionistou nové generace, ve svém městě. Zažijete show, ve které váš mozek odmítá věřit očím. Jak bude vaše mysl reagovat na nevysvětlitelné iluze, kterých navíc vy všichni budete součástí?

Radek není jen skvělým manipulátorem lidské mysli, je hlavně nadčasovým stand-up performerem dnešní doby. Hypnóza, sugesce, vizuální magie, brilantní hudba a neuvěřitelný improvizačního humor – to vše dokázal spojit v úžasnou audiovizuální one-man show s názvem MAGIC SHOW – Live. Celé představení bude navíc snímáno kamerami a projektováno, takže budete mít jedinečnou možnost vše sledovat doslova z pár centimetrů. Radek to výstižně shrnul na svých sociálních sítích: „Hudbu si lze poslechnout, na film se lze podívat, ale má kouzla? Ta musíte zažít!“ A co vám Radek Bakalář ještě vzkazuje? „Přijďte na moji show a já vám garantuji, že do vaší paměti vtisknu tak silnou vzpomínku, na kterou budete rádi vzpomínat celý život. Mozek si totiž až s neuvěřitelnou přesností pamatuje to, co nechápe!“

Mediálními partnery tour jsou Prima COOL a rádio Kiss. Můžete se také těšit na exkluzivní a premiérové kouzlo, které Radek předvede v živém vysílání rádia Kiss 6. prosince nebo v rámci pořadu NOVÝ DEN 13. prosince na CNN Prima NEWS.

Kde se s Radkem můžete osobně potkat a zažít magii na vlastní kůži?

4. ledna – České Budějovice (DK Metropol)

9. ledna – Liberec (Kulturní centrum Vratislavice)

10. ledna – Praha (Divadlo U Hasičů)

16. ledna – Ostrava (DK Poklad)

18. ledna – Písek (Divadlo Fráni Šrámka)

24. ledna – Plzeň (Divadlo Alfa)

30. ledna – Olomouc (Kino Metropol)

31. ledna – Znojmo (Městské divadlo Znojmo)

6. února – Hradec Králové (Adalbertinum)

7. února – Jihlava (DKO Jihlava)

19. února – Jindřichův Hradec (KD Střelnice)

13. března – České Budějovice (DK Metropol)

www.magickashow.cz

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný