14 šílených fotek z restaurací, které to trochu přehnaly s kreativitou
Konkurence je tvrdá. Snaha se odlišit občas končí docela zajímavým způsobem.
Pokud máte restauraci, chcete nějak zaujmout, ideálněpozitivním způsobem, protože tím negativním se to zrovna v Česku "daří" více než je zdrávo. Kdyby tomu tak nebylo, neobjížděl by Zdeněk Pohlreich už dlouhé roky republiku a neobjevoval stále nové a nové dno toho, kam až můžete v restauračním byznysu klesnout.
Někomu stačí, když se v restauraci prostě dobře nají za rozumou cenu. Jiný hledá speciality a vyšší kuchyni. A někomu záleží na prostředí a celkové originalitě. A právě o tu se opravdu usilovně pokoušejí následující restarace, bary či bistra.
A na jejich případě se dost jasně ukazuje, že kreativita umí být celkem mrška. I když některé nápady nám přijdou vlastně dost dobré, což?