16. května 2024 15:55

Červnový Playboy představí osm finalistek castingu Hledáme Playmate 2024

Finalistky castingu Hledáme Playmate 2024.mp4

V dubnu proběhlo semifinále castingu Hledáme Playmate 2024 supported by AŽD. Porota vybrala osm finalistek, které se představí v červnovém čísle.

Každá z nich je jedinečná, sexy, osobitá a smyslná. Ale pouze jedna vyhraje možnost nafotit titulní stranu a Playmate pictorial na francouzské Riviéře, kam ji dopraví soukromý tryskáč.

O focení snů na francouzské Riviéře bojuje 8 finalistek z České a Slovenské republiky – Barbora Aria, Barbora Jašurková, Kristýna Tangová, Laura Soldánová, Noemi Gažová, Sabina Endlicherová, Sandra Taškovičová a Simona Martynková.

„Tento ročník je v mnoha ohledech speciální. V castingu jsou dvě dívky ze Slovenské republiky a jedna Češka studující na Slovensku. Jsme potěšeni, že finalistky jsou česko-slovenského ražení, jelikož na Slovensku taktéž prodáváme naši českou edici Playboy magazínu,“ říká Ján Bulka, marketingový a PR manager, a dodává: „Po tiskové konferenci finalistky prošly další zkouškou a nafotily pro Playboy žhavé snímky ve spodním prádle i bez. Natočily TV reklamu a připravují se na finále, které proběhne v červnu. Co myslíte, která z finalistek se stane vítězkou?“

Červnové vydání Playboy magazínu zahrnuje rozhovor s jedním z nejlepších fotbalistů historie Karlem Poborským, odpovědi Filipa Turka na dvacet otázek a v rubrice Insider se představí Playmate a DJka Andrea Pomeje.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Červnové číslo Playboye je v prodeji od 16. května 2024.

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický