26. července 2023 16:17
Adam Vala

Megan Fox opět provokuje. Sexy herečka vyrazila na večeři ve žhavém outfitu, musela si zakrýt prsa

Jedna z nejvíc sexy hereček současnosti a hvězda Transformers ráda hledá cesty, jak na sebe strhnout pozornost. Během večera s partnerem Machine Gun Kellym se jí to povedlo dokonale.

Herecká kariéra Megan Fox sice poslední roky spíše skomírá, slavná kráska ale minimálně na sociálních sítích dělá všechno pro to, aby se na ni nezapomnělo. Neuplyne týden, aby na sebe na veřejnosti, na Instagramu či v časopisech neupozornila svými novými žhavými fotkami, na nichž chce coby matka tří dětí ukázat, proč pořád patří mezi nejvíc sexy herečky v Hollywoodu. I když mnozí její neustálé vystavování nechápou, pánové jsou při pohledu na její výstavní tělo spokojeni.

A teď dala kritikům i obdivovatelům opět nový materiál k diskusi. Megan Fox totiž vyrazila se svým partnerem Machine Gun Kellym a jejich kamarádem Mod Sunem v Malibu do restaurace Soho. Nebyl by to ovšem slavný páreček, kdyby svým outfitem opět trochu nevynikal. Zatímco známý rapper vsadil na odhalený potetovaný hrudník a spodní prádlo téměř až po kolena, herečka se ukázala v průsvitných šatech, pod nimiž měla tělové body, které jí ale nezakrývalo vše. Konkrétně se nedostalo na její prsa, která si musela Megan Fox před fotografy zakrývat.

Lidé tak získali dojem, že herečka skrývá před lidmi své bradavky a rozhodla se vydat na večeři prakticky nahoře bez. Mnoho lidí ji na sociálních sítích kritizovalo, jak si může něco podobného vůbec dovolit a jestli nechce příště přijít rovnou nahá. Hollywoodská kráska je ovšem na Instagramu později zchladila. Ve svém příspěvku totiž ukázala kompletní outfit, díky němuž vyšlo najevo, že měla bradavky ve skutečnosti zakryté. Svá prsa ale i tak ukazovala všem evidentně velmi ráda. „Než začnete naštvaně psát, uklidněte se. To nejsou moje bradavky. Jsou bezpečně ukryté, takže můžeme v klidu žít dál,“ napsala s humorem na svém Instagramu. Co myslíte, není tento model ale přece jen moc?

Zdroj: E! Online, Instagram Megan Fox

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický