13. listopadu 2023 16:40

Adam Driver šokoval internet sprostou reakcí na kritiku jeho filmu Ferrari

Neunesla hvězda kritiku, nebo šlo spíše o poněkud drsnější způsob, jak vymezit hranice?

Adam Driver odpovídal fanouškům filmového festivalu Camerimage v sousedním Polsku a příliš se s tím nemazal, když jednoho z nich poslal na místo, kde slunce nesvítí.

Po speciální projekci jeho nejnovějšího filmu Ferrari, v němž ztvárnil automobilovou legendy Enza Ferrariho, na něho přiletěl z publika zvláštní dotaz: „Co nám řeknete ke scénám havárií? Vypadaly dost drsně, drasticky... a za sebe musím říct, že byly i dost špatně udělané. Co myslíte?“ Driver se rozhodně nenechal zaskočit a lakonicky odvětil: „Jdi do p*dele. Nevím. Další otázku.“

Z publika se sice ozval smích naznačující uvolněnou atmosféru, ale podle mnohých reakcí na sociálních sítí byla Driverova odpověď jednoduše přes čáru. Jiné komentáře zase konstatují, že hlas z publika se vlastně ani neptal, ale chtěl spíše herce konfrontovat. „Co měl asi odpovědět? On ve filmu hrál, jeho starostí nebyly vizuální efekty,“ napsal k situaci jeden z komentářů.

Snímek Ferrari vypráví o zlomovém roce 1957 v kariéře i životě Enza Ferrariho. Jeho závodní a automobilové značce hrozí bankrot, zemře mu syn a rozpadá se mu manželství s Laurou (Penélope Cruz). Jedinou cestou z hluboké krize se zdá být vítězství v extrémním závodě Mille Miglia napříč Itálií.

Čtěte také: 5 nejlepších závodnických filmů: Od Rivalů k Le Mans 66

Ve snímku režiséra Michaela Manna (Nelítostný souboj, Poslední mohykán, Collateral) se objeví také Shailene Woodley, Patrick Dempsey, Jack O'Connell nebo Sarah Gadon. Do českých kin vstoupí 4. ledna 2024.

Považujete Driverovu reakci na hrubý dotaz za adekvátní?

Zdroj: Deadline, Variety

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný