27. května 2024 15:58

Když bude medaile, vytetuji si Rulíka, smál se muž před MS. Teď se ozval, že jde na to

Český hokejový tým vybojoval po 14 letech zlato na MS

Někteří fanoušci už před zahájením MS tvrdili, že Rulíkův výběr může v Praze dojít do finále. Další ale byli přesvědčeni, že reprezentace v Praze nemůže přejít přes čtvrtfinále a skončí bez medaile. Jeden z pesimistů se nyní ozval, aby mohl splnit slib, který před šampionátem veřejně dal.

Málokdo před hokejovým šampionátem v Praze čekal, že si český tým zahraje o zlatou medaili. Sehraný výběr kouče Radima Rulíka ale zvládl základní skupinu a když dorazily hvězdy z NHL v čele s Davidem Pastrňákem, začalo se řešit, že tento tým cenný kov může udělat.

Česká reprezentace nyní připomenula jednomu z fanoušků jeho slib. Ten totiž na síti X před zahájením MS uvedl, že si vytetuje jméno trenéra Rulíka na záda, pokud domácí tým dosáhne na medaili. „Čekáme,“ vzkázal oficiální účet českého hokeje pesimistickému fanouškovi.

Někteří fanoušci Rulíkovi nevěřili

„Rád se budu plést, ale tohle je naprosto strašné. Vrána nejede, i když byl pomalu nejlepším hráčem v přípravě. Nosek nejede, protože hráč, který stabilně hraje v NHL, asi není potřeba. A naopak jedou Stránský či Beránek. Ten tým má stejnou kvalitu, jako měl na minulém MS, tedy nedostatečnou,“ komentoval nominaci jeden z fanoušků na sociální síti X. Další fanoušek šel ještě dál, přišel s zajímavou sázkou. „Jestli uděláme medaili, tak si vytetuju jméno Rulíka na lopatku. To je nominace, ty vole,“ napsal bez diplomatického kličkování Pavel Řepa.

Tým má zlato, Řepa bude mít kérku

Musíme ale uznat, že fanoušek Pavel Řepa se nyní ukázal jako pravý chlap. Svůj slib totiž splní. Na síti X už vyzval federaci, aby mu sehnala vzor Rulíkova podpisu. Tetování půjde na záda, Pavel Řepa už uvedl, že Rulíkovo jméno bude zdobit jeho lopatku.

Marek Veselý

redaktor FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický