27. července 2023 14:50
Adam Vala

Influencerka se inspirovala Barbie a nudnou zahradu proměnila v růžový ráj. Ostatním radí, jak na to

Americká influencerka propadla současnému fenoménu s filmovou Barbie a svoji zahradu proměnila v ráj pro fanoušky růžové.

Barbie se těší druhému největšímu otevíracímu víkendu v letošních kinech, ani první Mario ale nejspíš nepobláznil internet a obecně lidi tolik, jako legendární růžová panenka od Mattela. Dokazuje to i nejnovější dekorační proměna populární influencerky z YouTube.

47letá Olivia Parazine z Nashvillu v americkém státě Tennessee se poslední roky živí jako youtuberka a influencerka se zaměřením na nejrůznější DIY videa, módní inspirace, zahrádkářství a dekorace. Teď každopádně Američanka využila příležitosti, svezla se na růžové vlně a proměnila svoji obyčejnou zahradu v ráj pro všechny Keny a Barbie na světě.

Jak sama popsala, práce na projektu jí zabrala zhruba týden, během něhož například natírala nábytek, přidávala nové polštáře, přehozy, dekorace i květiny. Ve videu následně prozradila, že Barbie pro ni byla od malička velkou láskou, tahle práce pro ni tak svým způsobem byla splněným snem. Vzhledem k tomu, jakým se filmová Barbie stala už před premiérou fenoménem, nejspíš můžeme očekávat, že podobných inspirací nejen na YouTube ale i jinde brzy uvidíme celou řadu.

Zdroj: YouTube

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný