16. listopadu 2023 15:22
redakce Prima Cool

Oslavte 5. výročí Blue Style Prima Festu – nejlevnější vstupenky právě v předprodeji!

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST přináší zábavu pro celou rodinu.

Dvoudenní akce pro všechny, kteří milují nejrozmanitější zážitky, nabídne v termínu 12. a 13. července 2024 opět široké spektrum aktivit. BLUE STYLE PRIMA FEST se již tradičně uskuteční v největším zábavním parku Šikland na Vysočině. Udělejte si radost s příslibem slunce a vůní léta už v těchto měsících nebo využijte jedinečnou akční cenu a pořiďte vstupenky jako originální dárek k Vánocům pro celou rodinu. Nyní o 40 % výhodněji!

Návštěvníci se mohou těšit na nabitý line-up plný hvězd české hudební scény, jako jsou Eva Burešová, Pokáč, Slza, O5 a Radeček, Tereza Balounová, Olga Lounová, Lunetic, Holki, Míša Růžičková, BibiBum, Maxim Turbulenc, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o., Divadlo Láry Fáry a další. Navíc bude pro ně přichystané velké překvapení, které odhalíme později. Festival zároveň přinese nezapomenutelné setkání s herci vašich oblíbených seriálů skupiny Prima, v čele s populárním seriálem ZOO.

Na dvou pódiích vás budou provázet osvědčení moderátoři – Eva Decastelo a Josef Mádle spolu s Michaelou Tomešovou a Vendulou Fialovou, která je hlasem populárního Rádia Kiss. Připraven je také bohatý doprovodný program plný zábavy pro malé i velké v zooparku, aquaparku, westernovém městečku nebo v Blue Style relax zóně. Tento jedinečný festivalový zážitek přináší agentura SOLOOTIONS v těsné spolupráci s Rádiem Kiss, cestovní kanceláří Blue Style a Šiklandem.

Vstupné se slevou

„Těší nás, že můžeme divákům opět představit už pátý ročník BLUE STYLE PRIMA FEST, který nabízí kvalitní line-up s předními českými interprety a jedinečně propojuje televizi s open air akcí, přinášející širokou nabídku zážitků pro celou rodinu,“ doplňuje Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury SOLOOTIONS.

Titulárním partnerem akce zůstává cestovní kancelář Blue Style„Již po páté se pyšníme rolí titulárního partnera BLUE STYLE PRIMA FESTU, a tento jubilejní ročník je pro nás významným mezníkem, který odráží naši vášeň pro společné tvoření nezapomenutelných rodinných zážitků. Právě rostoucí zájem návštěvníků a rozšiřující se množství aktivit v rámci doprovodného programu dokonale odráží naše poslání – přinášet radost a plnit cestovní sny. Festival je pro nás oslavou pohody, zábavy a relaxace, které jsou hlavními pilíři naší cestovní kanceláře BLUE STYLE. S nadšením, péčí a láskou připravujeme naše dovolené, aby každý klient odjížděl s pocitem očekávání jedinečných okamžiků. S velkým očekáváním vyhlížíme další ročník BLUE STYLE PRIMA FESTU a všechny jeho návštěvníky, kterým tradičně připravujeme lákavou soutěž o jedinečné zájezdy,“ uvádí Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style.

Festival tradičně nabízí obrovské množství zábavy. V rozsáhlé dětské zóně najdete spoustu aktivit pro všechny věkové kategorie. Děti se budou moci věnovat tvorbě, malování, hraní a rozšiřovat své obzory skrze vzdělávací hry. Teenageři si v gaming zóně užijí své oblíbené hry a budou mít možnost vyzkoušet novinky nejen ze světa virtuální reality. Pro dámy je připraveno příjemné zázemí beauty a wellness zóny, kde se mohou nechat hýčkat, líčit a pečovat o sebe. Odpočinek, relaxaci a odreagování slibuje jedinečná Blue Style relax zóna, kde se navíc bude soutěžit o dovolenou snů. Po oba večery se pak v letním MAX KINĚ budou promítat filmové novinky. Nebude chybět ani autogramiáda osobností skupiny Prima a herců z oblíbených seriálů, stejně jako řada dalších rozmanitých zážitků.

Přidanou hodnotu pro návštěvníky festivalu nabízí zázemí zábavního parku Šikland. Diváci mohou využít široké množství ubytovacích a stravovacích zařízení nejrůznějších úrovní. „Šikland je synonymem pro kombinaci zábavy a odpočinku, to vše v malebném prostředí srdce Vysočiny. S radostí mohu konstatovat, že BLUE STYLE PRIMA FEST se zde již tradičně cítí jako doma, což potvrzují i návštěvníci minulých ročníků. Díky promyšlenému konceptu se nám daří udržet krok s narůstajícím zájmem návštěvníků, aniž bychom obětovali komfort a pohodu našich hostů. Neustále pracujeme na rozšiřování a vylepšování našeho areálu, aby každý nový ročník byl pro návštěvníky nejen pohodlný, ale i plný svěžích novinek a nečekaných zážitků,“ říká majitel zábavního parku Šikland Libor Šikl.

Podrobný line-up brzy zveřejníme. Aktuální informace najdete na www.bluestyleprimafest.cz a vstupenky na ticketstream.cz.

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný