2. srpna 2024 14:50

Miraiova zlomená čelist: Tvrdé ráně prý předcházelo balení zadané slečny. Nebo je všechno jinak?

Zrušené koncerty, stažení se z veřejného života a operace v nemocnici. Tím vším děsí zpěvák Mirai Navrátil fanoušky své skupiny Mirai už pár dní. Prostřednictvím sociální sítě všem vyslal jasný vzkaz o svém zdravotním stavu.

Aktualizace: Mirai Navrátil celou historku popírá. Ve stories na Instagramu se rozepsal o tom, že šlo o nečekaný incident při čekání na taxík.

"Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce, ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoliv druh násilí.

Následuje původní článek.

---

„Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama,“ uklidňuje fanoušky zpěvák, jenž ke vzkazu zároveň sdílel fotku nepěkně nateklé tváře. O příčině Navrátilovy zlomené čelisti mlčí zpěvák, kapela i manažerka, přesto však do médií prosákly informace o nepříjemném incidentu, který se odehrál na koncertě Eda Sheerana.

Čtěte také: Hromadná rvačka v Luhačovicích skončila tragicky: Jeden muž zemřel, policie nařídila pitvu

Rvačka mezi muži

Alkoholem posilněný Navrátil se podle zdroje Blesk.cz zaměřil na jednu z návštěvnic koncertu a zcela bezostyšně ji začal balit. Přestože ho její přítel několikrát upozornil, že by se měl věnovat něčemu jinému, hudebník se nevzdával a pokračoval ve dvoření. Kde muži nepomohla slova, tam měl nakonec pomoci kovový boxer, jehož podrážděný sok vzápětí využil. Odmítnutí možná bolí, ale ne tolik jako nadvakrát zlomená čelist.

Podivné je, že ke rvačce mělo dojít o víkendu v Hradci Králové, operace však proběhla až o dva dny později v Ostravě. To znamená, že Mirai Navrátil dva dny fungoval s nadvakrát zlomenou čelistí. Momentálně se fanoušci i management kapely modlí, aby jeho zranění neohrozilo jeho schopnost zpívat, je ale velká šance, že se frontman skupiny Mirai brzy v plné síle vrátí na pódium. Jen bude muset šest týdnů žít na kašovité stravě.

Zdroje: Prima CNN/Prima ŽENY

Video, které jste mohli minout: : Lidé mi zesnulého bratra denně připomínají, přiznal herec Michal Dlouhý. Snaží se mu vyrovnat

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický