28. března 2024 12:00

Světoznámý streamer oznámil, že má rakovinu. Choďte na pravidelné prohlídky, doporučuje 32letý Ninja

Patří mezi největší celebrity ve světě gamingu. Teď populární streamer vyděsil své fanoušky. Tyler „Ninja“ Blevins odhalil veřejnosti choulostivou a poněkud šokující zprávu. Lékaři zjistili, že dvaatřicetiletý Američan má rakovinu. Při preventivním vyšetření kůže mu na chodidle našli melanom. „Berte to jako doporučení a choďte na kožní prohlídky,“ apeluje na své fanoušky.

Tyler Blevins je v on-line světě známý jako Ninja a už dlouhé roky patří mezi internetové celebrity. Může se chlubit jednou z největších fanouškovských základen. Na YouTube má téměř 24 milionů odběratelů. Na sociálních sítích ho sledují další miliony uživatelů a jeho dosah je obrovský.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Během 24 hodin složili přes 600 tisíc dílků. Unikátní model hypersportu má českou stopu

Proto do světa vyslal doporučení nejen svým sledujícím. Před několika týdny ho manželka Jessica objednala k dermatologovi na pravidelné vyšetření kůže. Ninja totiž na spodní části svého chodidla objevil znaménko, které si chtěl nechat odstranit.

Šlo o pouhý akt z opatrnosti. Dvaatřicetiletý Američan neměl jediné podezření, že by znaménko mohlo přinést něco vážného. Jenže vyklubal se z něj rakovinotvorný melanom, který bývá třetím nejčastějším typem rakoviny kůže.

„Dobře, jsem pořád trochu v šoku, ale chci vás všechny informovat,“ začal Ninja svůj příspěvek na sociální síti X a pak začal popisovat svůj příběh, jak ho manželka objednala na preventivní prohlídku. Právě včasné odhalení bylo klíčové. „Lékaři byli optimističtí, zachytili melanom v rané fázi,“ uvedl Ninja.

V jeho blízkosti se však objevila další tmavá skvrna. Lékaři proto odebrali vzorek tkáně a odstranili větší oblast kolem melanomu s nadějí, že pod mikroskopem uvidí, zdali se onemocnění dokázali zbavit.

Ninja využil této příležitosti k tomu, aby vyzval své diváky a všechny další, aby pečovali o své tělo a pravidelně ho kontrolovali. „Jsem vděčný, že mám naději, když se na to přišlo tak rychle. Ale berte to prosím jako doporučení a choďte na kožní prohlídky,“ zakončil Ninja své oznámení.

Zdroj: Daily Mail, sociální síť X

Video, které jste mohli minout: Létá na kole a pátrá po rodině. Česká hra Wind Rider láká na dieselpunkový svět

Jan Hrušovský

redaktor FTV Prima, CNN Prima NEWS

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný