28. června 2023 14:40
redakce Prima Cool

Vyhraj parádní herní ceny v soutěži Logitechu a Prima COOL

Tvoje herní doupě může být ještě víc nadupané díky spolupráci Prima COOL a Logitech G!

Ať už zápasíš v arénách říše Fortnite, nebo brázdíš tankem po polích ve World of Tanks, Logitech G a Prima COOL ti přinášejí jedinečnou šanci vylepšit si svůj herní koutek. Chybí ti nová sluchátka, herní myš nebo klávesnice s RGB podsvícením? Právě teď máš šanci získat od každého něco a k tomu i něco navíc. Láká tě to? A co když k tomu přihodíme ještě novou závodní hru F1 23 od EA Sports, Pringles nebo nejnovější fláky na tvůj PlayStation 5?

Logitech si připravil až do konce června soutěž s jednoduchým pravidlem – kup a vyhraj! Pokud v průběhu června koupíš cokoliv od Logitechu a je na účtence celková cena víc než 500 Kč (případně 20 € pro naše slovenské přátele) stačí zajít na portál www.logitechsoutez.cz, vyplnit formulář a uploadnout účtenku. Okamžitě se zařadíš do slosování o hodnotné ceny, mezi kterými je například i herní volant G923 pro PlayStation 5 a PC či kancelářské produkty řady MX.

A pozor! Možnost nahrát účtenku bude až do půlky července, nicméně produkt musí být zakoupen v průběhu června! Tak neotálej a okamžitě naběhni do nejbližšího obchodu a kupuj produkty od Logitechu.

Nezapomeň také vybrat jednoho z influencerů při vyplňování, jen díky tobě si mohou přijít na super ceny pro své followery a obecenstvo! Je to jednoduché, kup si něco od Logitechu v minimální hodnotě 500 Kč, uploadni účtenku a dostaň se do slosování! Čas rychle ubíhá!

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný