25. května 2023 08:08

Herní Spider-Man 2 ukazuje strhující gameplay, v němž se přepíná mezi dvěma hrdiny

Gameplay Spider-Mana 2

Pokračování herního hitu nabídne plynulé přepínání mezi dvěma Spider-Many a větší mapu New Yorku.

Marvel’s Spider-Man 2 od renomovaného studia Insomniac Games patří bezpochyby mezi nejočekávanější tituly roku 2023 pro PlayStation 5. Čerstvé gameplay video, které máte nahoře, potvrzuje jeho nejvyšší ambice. Ukazuje hraní za oba Spider-Many, tedy Petera Parkera i Milese Moralese, mezi nimiž se půjde nově přepínat pouhým stiskem tlačítka na ovladači.

Ještě před samotnou gameplay ukázkou dostali fanoušci v rámci akce PlayStation Showcase video z džungle, představující hlavního padoucha hry. Bude jím Kraven the Hunter a jeho následovníci neboli Hunters. Ti vtrhnou do New Yorku a jejich hlavním cílem v něm bude Dr. Curt Connors neboli Lizard. Jenže Spider-Mani budou proti...

Představení Kravena:

Začátek gameplay videa míří do nové čtvrti Queens, která ukazuje, že se herní mapa tentokrát rozroste za hranice Manhattanu. Vidíme Petera Parkera v ikonickém černém obleku, který mu propůjčuje symbiotické schopnosti známé od Venoma, jehož účast potvrdila minulá upoutávka.

Ukázka se soustředí na nové herní mechaniky obou hrdinů, kteří v epickém závěrečném souboji na vodě spojí síly. Zaujala nás především organicky hladká a rychlá akce, která přitom vypadá ještě znatelně lépe než jednička. Vývojáři brzy slibují další informace, k nimž by mělo patřit i přesné datum vydání – prozatím uvádějí jen podzim 2023.

Zdroj: Eurogamer.net

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný